
Πανιώνιος – Ηράκλειο και Περιστέρι – Δάφνη την Τετάρτη
Με δύο ακόμη αγώνες συνεχίζονται την Τετάρτη τα πλέι οφ της Α1 μπάσκετ. Στη Νέα Σμύρνη, ο Πανιώνιος υποδέχεται το Ηράκλειο, ενώ στο Περιστέρι, η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη αντιμετωπίζει τη Δάφνη.
63
Με δύο ακόμη αγώνες συνεχίζονται την Τετάρτη τα πλέι οφ της Α1 μπάσκετ. Στη Νέα Σμύρνη, ο Πανιώνιος υποδέχεται το Ηράκλειο, ενώ στο Περιστέρι, η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη αντιμετωπίζει τη Δάφνη.
Πρόκειται για τη δεύτερη ημέρα της α φάσης των πλέι οφ, όπου αγωνίζονται οι ομάδες που τερμάτισαν μεταξύ των θέσεων 5 – 12 στην κανονική περίοδο.
Ο Πανιώνιος και το Περιστέρι, έχουν πλεονέκτημα έδρας έναντι Ηρακλείου και Δάφνης αντίστοιχα, ενώ την πρόκριση στην επόμενη φάση, παίρνει η ομάδα που θα συμπληρώσει δύο νίκες.
Αμφίβολη για το Περιστέρι, είναι η συμμετοχή του Αλφόνσο Φορντ που τραυματίστηκε το βράδυ της Δευτέρας.
Ο αγώνας της Νέας Σμύρνης ξεκινά στις 6:30 μ.μ. και θα μεταδοθεί από το Supersport, ενώ το παιχνίδι Περιστέρι – Δάφνη, θα διεξαχθεί στις 8 μ.μ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κικίλιας: «Η Ελλάδα συνδιαμορφώνει τις αποφάσεις στην παγκόσμια ναυτιλία, δεν ακολουθεί απλώς τις εξελίξεις»
- Ράγιο Βαγιεκάνο, η μεγαλύτερη «Σχολή» προπονητών στην Ισπανία
- Γαλλία: Συνέλαβε τάνκερ του ρωσικού σκιώδους στόλου – «Πράξη πειρατείας» καταγγέλλει το Κρεμλίνο
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Ελεύθεροι μετά την απολογία τους οι πρώτοι 7 από τους 17 συλληφθέντες από τη Θεσσαλονίκη
- Ιράν: «Κάθε επιλογή έχει το τίμημά της» – Ο Γκαλιμπάφ κατηγορεί την Ουάσινγκτον για μη τήρηση της εκεχειρίας
- Σλοτ: «Αφήνω τη Λίβερπουλ ακριβώς εκεί που ανήκει, ανάμεσα στην ελίτ της Ευρώπης»


