Ο Αναστόπουλος ξεχώρισε στον ποδηλατικό γύρο της Ρόδου
Η εμφάνιση του Βασίλη Αναστόπουλου στο 2ο ετάπ του ποδηλατικού γύρου Ρόδου αλλά και στα δύο σπριντ ευθείας ξεχώρισε μεταξύ των ελληνικών συμμετοχών, τη δεύτερη ημέρα του αγώνα.
Η εμφάνιση του Βασίλη Αναστόπουλου στο 2ο ετάπ του ποδηλατικού γύρου Ρόδου αλλά και στα δύο σπριντ ευθείας ξεχώρισε μεταξύ των ελληνικών συμμετοχών, τη δεύτερη ημέρα του αγώνα.
Ο Αναστόπουλος τερμάτισε 8ος στο 2ο ετάπ που έγινε την Παρασκευή, με χρόνο 2:0912, επίδοση που έκαναν συνολικά 56 αθλητές. Το φωτοφίνις επιστρατεύτηκε, ως συνήθως σε τέτοιους αγώνες, για να καταρτιστεί η τελική κατάταξη που έφερε πρώτο Ελληνα τον Αναστόπουλο.
Νικητής του ετάπ ήταν ο Αυστριακός Φράντισεκ Τρκαλ, ενώ στη γενική κατάταξη προηγείται ο Δανός Ράσμουσεν με 6:1359. Ο Αναστόπουλος είναι στην 20ή θέση με 6:1644, ενώ από τους υπόλοιπους Ελληνες ξεχωρίζουν οι Μωραϊτάκης (28ος με 6:1649) και Λέκας (30ός με 6:1650).
Στα σπριντ ευθείας, ο Αναστόπουλος αναδείχθηκε 4ος και 2ος αντίστοιχα.
Στα αξιοσημείωτα των αγώνων, το κάταγμα που υπέστη ύστερα από πτώση ο Αγγλος Στίβεν Χίγκινς και ο αποκλεισμός τεσσάρων Ελλήνων αθλητών για υπέρβαση χρόνου.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Ο Λεβαντόφσκι «χτύπησε» στο 87′, η Μπαρτσελόνα πήρε μεγάλη νίκη με ανατροπή με 2-1 στη Μαδρίτη επί της Ατλέτικο και πλέον πήγε στο +7 από τη Ρεάλ,η οποία νωρίτερα ηττήθηκε με 2-1 στη Μαγιόρκα.
«Βόμβα» στο Κύπελλο Αγγλίας. Η πρωτοπόρος της Premier League, αποκλείστηκε στη φάση των «8» μετά την ήττα της με 2-1 στο «Σεντ Μέρις» από τη Σαουθάμπτον που αγωνίζεται στην Championship!
Ο Άρης ξανά στη Novibet Volley League μετά τη σεζόν 2015-2016, μετά τη μεγάλη ανατροπή που πέτυχε στο Κατσάνειο επί του Ηρακλή με 2-3 σετ, αν και έχανε με με 2-0!
Η Δόξα Λευκάδας επικράτησε της Δάφνης με 65-54, κατέκτησε το πρωτάθλημα στην στην Elite League και παράλληλα εξασφάλισε την άνοδό της στη Stoiximan GBL.