Την τέταρτη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες της ημιτελικής φάσης του Ευρωμπάσκετ 2001 πέτυχε την Τετάρτη το βράδυ η εθνική Ελλάδος, επικρατώντας 77-70 της Αυστρίας.
Την τέταρτη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες της ημιτελικής φάσης του Ευρωμπάσκετ 2001 πέτυχε την Τετάρτη το βράδυ η εθνική Ελλάδος, επικρατώντας 77-70 της Αυστρίας.
Η ομάδα του Κώστα Πετρόπουλου, ωστόσο, προβλημάτισε με την απόδοσή της, καθώς δυσκολεύτηκε από τους αδύναμους Αυστριακούς που μετρούσαν μόνο ήττες στα προηγούμενα παιχνίδια τους. Ενδεικτικό της μέτριας εμφάνισης της ελληνικής ομάδας το 38-35, με το οποίο προηγούνταν οι αντίπαλοί μας, λίγο πριν από τη λήξη του ημιχρόνου που τελείωσε όμως ισόπαλο 41-41.
Πρώτος σκόρερ της ελληνικής ομάδας ήταν ο Αλβέρτης με 24 πόντους και τον ακολούθησαν οι Τσακαλίδης 11, Παπανικολάου 10, Ντικούδης, Μπουντούρης 8 (1), Σιγάλας 6 (2), Φώτσης 5, Ρεντζιάς 4, ενώ συμμετοχή είχαν και οι Σιούτης, Κακιούζης.
Ο επόμενος αγώνας της Ελλάδας είναι το Σάββατο με αντίπαλο την Πολωνία, στην Καλαμάτα. Η Πολωνία πάντως ηττήθηκε το βράδυ της Τετάρτης από την Τσεχία με 69-80 εντός έδρας.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Ο Λεβαντόφσκι «χτύπησε» στο 87′, η Μπαρτσελόνα πήρε μεγάλη νίκη με ανατροπή με 2-1 στη Μαδρίτη επί της Ατλέτικο και πλέον πήγε στο +7 από τη Ρεάλ,η οποία νωρίτερα ηττήθηκε με 2-1 στη Μαγιόρκα.
«Βόμβα» στο Κύπελλο Αγγλίας. Η πρωτοπόρος της Premier League, αποκλείστηκε στη φάση των «8» μετά την ήττα της με 2-1 στο «Σεντ Μέρις» από τη Σαουθάμπτον που αγωνίζεται στην Championship!
Ο Άρης ξανά στη Novibet Volley League μετά τη σεζόν 2015-2016, μετά τη μεγάλη ανατροπή που πέτυχε στο Κατσάνειο επί του Ηρακλή με 2-3 σετ, αν και έχανε με με 2-0!
Η Δόξα Λευκάδας επικράτησε της Δάφνης με 65-54, κατέκτησε το πρωτάθλημα στην στην Elite League και παράλληλα εξασφάλισε την άνοδό της στη Stoiximan GBL.