Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κερδίστε προσκλήσεις για το συνέδριο κόμικ, AthensCon

Κερδίστε προσκλήσεις για το συνέδριο κόμικ, AthensCon

...

Το in.gr σάς δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε προσκλήσεις για το συνέδριο κόμικ AthensCon, το οποίο πραγματοποιείται στις 3 και 4 Δεκεμβρίου στο γήπεδο Tae Kwon Do, το οποίο για δύο ημέρες μετατρέπεται για ένα διήμερο σε χώρο γεμάτο περιπέτεια, δράση και μυστήριο.

Παρόντες θα είναι δημιουργοί από το εξωτερικό (Chris Achilleos, Corbeyran, Fabio Celoni, David Hine, Benedicte Gourdon, Erik Larsen, Ron Marz, Calypsen Cosplay), καθώς και 62 σκιτσογράφοι/εικονογράφοι από την Ελλάδα.

Συμπληρώστε τη φόρμα για να κερδίσετε μία από τις μονές προσκλήσεις -ισχύει και για τις δύο ημέρες- για το AthensCon. Οι νικητές θα ενημερωθούν με e-mail.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν περισσότερους από 100 εκθέτες, να θαυμάσει από κοντά την ρέπλικα του K.I.T.T. της τηλεοπτικής σειράς Knight Rider, τις μηχανές της Harley Davidson που είδαμε σε αγαπημένες ταινίες, καθώς κι έναν ιδιαίτερο καλεσμένο από έναν γαλαξία far far away τον R2D2, που έρχεται για να πει όλα τα νέα του Star Wars.

Οι επισκέπτες θα μπορούν να μεταμορφωθούν στους αγαπημένους τους χαρακτήρες από τους επαγγελματίες make-up artists, να βυθιστούν στον κόσμο του Lord of the Rings χάρη στις δημιουργίες του Cap Cap, ή ακόμα και να έρθουν τετ-α-τετ με επικίνδυνα … ζόμπι.

Επίσης, θα συναντήσουν Cosplayers, ενώ θα μπορούν και οι ίδιοι να λάβουν μέορς στον AthensCon Best Harley Quinn διαγωνισμό.

Στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους μας θα φιλοξενηθούν καθ’ όλη την διάρκεια του AthensCon δωρεάν ομιλίες και εργαστήρια ειδικού ενδιαφέροντος, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα ενδιαφερόντων από τον κόσμο των κόμικς, του gaming, του κινηματογράφου, αλλά και του φανταστικού σε όλες του τις μορφές.

Κατά την διάρκεια του AthensCon θα πραγματοποιηθεί live ο τέταρτος 24ώρος Gaming Streaming Μαραθώνιος με τον Youtuber Γιώργο Ζώκα (Ζοκ) και τους καλεσμένους του με σκοπό να ενισχυθεί η δράση και το έργο του Χαμόγελου του Παιδιού. Επίσης, ο Πέτρος Πολυχρονίδης και η ομάδα του ΖΜΑΚ θα δώσει μαθήματα ProWrestling μέσα στο Ρινγκ τους για όσους επισκέπτες έχουν το θάρρος να τους αντιμετωπίσουν ενώ το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τον τελευταίο ήρωα της ελληνικής πάλης Γιώργο Τρομάρα.

Στα άνω διαζώματα του γηπέδου, περιμένουν τους επισκέπτες περισσότερες εκπλήξεις, ενώ πραγματοποιούνται τέσσερις εικαστικές εκθέσεις.

Στην Board & Video Games area θα διεξαχθούν demos και flash τουρνουά για τους επισκέπτες, καθώς και τα επίσημα τουρνουά των επιτραπέζιων παιχνιδιών με μινιατούρες Warmachine & Infinity.

Το κοινό θα έχει την δυνατότητα να παίξει δωρεάν αγαπημένα και δημοφιλή video games και να συμμετέχει σε μία σειρά από μοναδικές διαδραστικές δραστηριότητες, όπως το Star Wars Rogue One Spy Game. Λίγο πριν την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας, οι επισκέπτες θα μπορέσουν να γίνουν κατάσκοποι της επανάστασης σε έναν χώρο που αγγίζει τα 40τμ και να βοηθήσουν τον αγώνα ενάντια στην αυτοκρατορία. Επίσης θα μπορούν να δοκιμάσουν να αποδράσουν από ένα στοιχειωμένο λούνα παρκ.

Επίσης, το βράδυ του Σαββάτου 3 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το AthensCon After Monster Ball μέσα στο στάδιο Tae Kwon Do. Οι επισκέπτες θα μπορούν να δοκιμάσουν «τερατώδη» κοκτέιλ και να χορέψουν δίπλα σε… επικίνδυνα και πεινασμένα πλάσματα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024