Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Οι καλύτερες διαφημίσεις με λάμψη από τηλεόραση και κινηματογράφο

Οι καλύτερες διαφημίσεις με λάμψη από τηλεόραση και κινηματογράφο

Οι χαριτωμένες, όμορφες κυρίες και οι αγαπημένοι κύριοι της ελληνικής σκηνής, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης πρωταγωνιστές στην έντυπη, την κινηματογραφική και την τηλεοπτική διαφήμιση. Η διαφήμιση πήρε σάρκα και οστά από το 1950 και μετά, μέσα από τα έντυπα της εποχής με πρωταγωνιστές τα πολύ αγαπημένα πρόσωπα των καλλιτεχνών της εποχής. Η διαφήμιση με […]

Οι χαριτωμένες, όμορφες κυρίες και οι αγαπημένοι κύριοι της ελληνικής σκηνής, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης πρωταγωνιστές στην έντυπη, την κινηματογραφική και την τηλεοπτική διαφήμιση.
Η διαφήμιση πήρε σάρκα και οστά από το 1950 και μετά, μέσα από τα έντυπα της εποχής με πρωταγωνιστές τα πολύ αγαπημένα πρόσωπα των καλλιτεχνών της εποχής.

Η διαφήμιση με τη λάμψη του κινηματογράφου .

Ζωή Λάσκαρη.

Την χρυσή εποχή του κινηματογράφου η κα Λάσκαρη ήταν η ξανθιά κούκλα που έπινε κρασί και διαφήμιζε γνωστή ελληνική φίρμα κρασιών.

Νόρα Βαλσάμη

Ένα γλυκό χαμόγελο, δυο καταγάλανα μάτια και μια απαστράπτουσα Νόρα Βαλσάμη διαφημίζει την ελληνική μπύρα της εποχής.

Ντίνα Τριάντη


Η μούσα των «απορρυπαντικών». Οι νοικοκυρές βέβαια έπλεναν στο χέρι και το μήνυμα που ήθελε να περάσει η διαφήμιση ήταν ότι η συγκεκριμένη σκόνη απορρυπαντικού ήταν η πρώτη που πρόσεχε την ομορφιά των χεριών. Η Ντίνα Τριάντη επιστρατεύτηκε ως η γυναίκα που διέθετε τα ωραιότερα χέρια, αφού χρησιμοποιούσε τη συγκεκριμένη μάρκα απορρυπαντικού.

Μαίρη Χρονοπούλου


Γυναικάρα με βιζόν η Μαίρη, πρωταγωνίστρια πολλών μιούζικαλ, πρότυπο κομψότητας επιλέχθηκε να διαφημίσει τότε τις καλύτερες και ονομαστές γούνες της εποχής. Και βέβαια δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τη λίστα η Τζένη Καρέζη και η Αλίκη Βουγιουκλάκη

Τζένη Καρέζη

Η Τζένη Καρέζη, διαφήμισε έπιπλα κουζίνας, εισαγόμενα από γερμανική εταιρία. Η ίδια έλεγε στη διαφήμιση: για μένα ένα καλό έπιπλο είναι έργο τέχνης.

Αλίκη Βουγιουκλάκη


Η εθνική μας star είχε στο ενεργητικό της τις περισσότερες έντυπες αλλά και τηλεοπτικές ή κινηματογραφικές διαφημίσεις από όλους τους συναδέλφους της. Διαφήμισε γνωστή ελληνική καπνοβιομηχανία τσιγάρων, αλλά και αυτοκίνητα μεγάλης βιομηχανίας που υπάρχει ακόμα και σήμερα.
Επίσης σε διαφημίσεις βρίσκουμε και τους: Ντίνο Ηλιόπουλο να διαφημίζει κοστούμια, τον Γιώργο Πάντζα να διαφημίζει και αυτός μπύρα, τη Βίκυ Βανίτα να διαφημίζει καφέ, την Άννα Φόνσου να διαφημίζει σαμπουάν.

Στην ιδιωτική τηλεόραση οι διαφημιστικές καμπάνιες αποτελούσαν και αποτελούν ακόμη το «ψωμί» και το «τυρί» των καναλιών, αφού είναι το μέσο για την επιβίωσή τους. Έτσι πολλά ήταν τα διάσημα αστέρια της μικρής οθόνης που σύνδεσαν την παρουσία τους και το όνομά τους με επιτυχημένα spotάκια. Από το 1980 και μετά μεγάλα αστέρια έκαναν τη βόλτα τους στη διαφημιστική πασαρέλα. Ελάτε να θυμηθούμε μαζί κάποιες από αυτές.


Ελένη Μενεγάκη. 1990 Μελαχρινή εκείνη την εποχή στα πρώτα της βήματα, πρωταγωνιστεί σε μια διαφήμιση σαμπουάν, όχι με η δική της φωνή, να δίνει συμβουλές σε μια φίλη της, ποιό σαμπουάν να χρησιμοποιεί.


Ζέτα Μακρυπούλια 1997
Και η Ζέτα πολύ μικρή και μελαχρινή μας προτρέπει να φάμε ένα υγιεινό και πολύ νόστιμο γιαούρτι. Με καρέ μαλλάκι σε ελεύθερο στιλ πείθει τελικά τον Φώτη (το γνωστό μοντέλο της εποχής) να προτιμήσει ένα απλαυστικό επιδόρπιο.

Αντζελα Γκερέκου 1995 Η υπέροχη Άντζελα διαφημίζει μια μάρκα βαζελίνης που αγαπά και προστατεύει τα χέρια, πιο όμορφη από ποτέ!

Φώτης Σεργουλόπουλος 1991 Αγαπημένος, συμπαθής πάντα με το χαμόγελο στα χείλη, ο φιλόζωος Φώτης εξακολουθεί να βρίσκεται εντος των τηλεοπτικών πραγμάτων, αφού συνεχίζει την τηλεοπτική του εκπομπή «Φώτης και Μαρία» δίπλα στην Μαρία Μπακοδήμου. Ποιος άραγε τον θυμάται μουστακαλή, νεότατο να διαφημίζει την αγαπημένη του μάρκα ζυμαρικών, διαλαλώντας πως είναι μακαρονάς.

Ινα Λαζοπούλου 1990 Και ποιός δεν θυμάται την «ελαφίνα» της ελληνικής τηλεόρασης, της κοπέλας, που χόρευε, τραγουδούσε, συμμετείχε σε πρωϊνάδικο του Mega και σε τηλεοπτικές σειρές; Μια από τις πιο ωραίες παρουσίες, που ακόμα και σήμερα παραμένει φαντασίωση πολλών αρσενικών, αναλαμβάνει να διαφημίσει καλλυντικά, κάνοντας μαθήματα ομορφιάς στα κορίτσια

Εύα Χατζηαργυροπούλου

Only in

Εκρηκτικό κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ στην Πολιτική Γραμματεία

H Όλγα Γεροβασίλη βγήκε από την αίθουσα της συνεδρίασης καταγγέλλοντας τις διαρροές ως συνειδητό τορπιλισμό της διαδικασίας και μάλιστα με τη σύμφωνη γνώμη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024