Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε με τεσσάρα επί της Κέρκυρας τη σεζόν

Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε με τεσσάρα επί της Κέρκυρας τη σεζόν

Με πρωταγωνιστή τον Αμπιόλα Ντάουντα (2γκολ), ο Ατρόμητος διέσυρε με 4-0 την Κέρκυρα και ολοκλήρωσε ιδανικά τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για τη σεζόν

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τη σεζόν ο Ατρόμητος, ο οποίος γιόρτασε την επιστροφή του στα ευρωπαϊκά… σαλόνια νικώντας στο Περιστέρι 4-0 την Κέρκυρα, για την 30η και τελευταία αγωνιστική της Super League.

Ο Ντάουντα στο 6΄ και στο 14΄, ο Κωτσόπουλος στο 59΄ και ο Ντιγκινί στο 67΄ πέτυχαν τα γκολ των «κυανόλευκων», απέναντι στους ήδη υποβιβασμένους «Φαίακες».

Μόλις στο 6ο λεπτό, και μετά από σέντρα του Γιαννούλη, ο Ντάουντα με σουτ στην κίνηση άνοιξε το σκορ. Το σκηνικό επαναλήφθηκε με τους ίδιους πρωταγωνιστές στο 14΄, μόνο που αυτή τη φορά ο Νιγηριανός πέτυχε με κεφαλιά το 2-0.

Χωρίς να απειληθεί σε κανένα σημείο, ο Ατρόμητος «κατέβασε στροφές» στη συνέχεια, αν και στο 37΄ ο Βασιλακάκης πήγε να πετύχει ένα εντυπωσιακό γκολ με δυνατό σουτ από μακριά, το οποίο «τράνταξε» το δοκάρι του Κουτζαβασίλη.

Στο δεύτερο ημίχρονο τη… σκυτάλη πήρε ο νεαρός Κωτσόπουλος, ο οποίος είχε πρώτα κεφαλιά στο δοκάρι (56΄), πριν σκοράρει στο 59΄ με γυριστό σουτ. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ντιγκινί στο 67΄, μετά από ωραίο συνδυασμό των γηπεδούχων και ασίστ του Μπρούνο, ενώ ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι στις καθυστερήσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 76΄ ο Νταμίρ Κάναντι έκανε αλλαγή τερματοφύλακα, δίνοντας την ευκαιρία στον 17χρονο Χρήστο Μανδά να κάνει το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα του Ατρομήτου.

Διαιτητής: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

Κίτρινες: Παμλίδης

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μίρκοβιτς (76΄ Μανδάς), Χατζηισαϊας, Ρισβάνης (68΄ Στρούγγης), Νάτσος, Κωτσόπουλος (68΄ Κυριακίδης), Γιαννούλης, Ντιγκινί, Ντάουντα, Μπουσούλατζιτς, Βασιλακάκης, Μπρούνο

ΚΕΡΚΥΡΑ (Γιάννης Ματζουράκης): Κουτζαβασίλης, Αντέτζο, Λέκοβιτς, Αρτυματάς, Κρητικός, Παμλίδης (71΄ Αναστασίου), Σπίνουλας (58΄ Ρόλε), Μυτίδης, Κόντος (80΄ Γεωργακόπουλος), Ιωάννου, Γρομητσάρης

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024