Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γυμνή... καθαριότητα στο σπίτι σας

Γυμνή… καθαριότητα στο σπίτι σας

Βγάζουν τα... προς το ζην με το να γδύνονται, να φορούν ψηλά τακούνια, ένα ζευγάρι γάντια και να περιφέρονται

Βγάζουν τα… προς το ζην με το να γδύνονται, να φορούν ψηλά τακούνια, ένα ζευγάρι γάντια και να περιφέρονται.  Όχι δεν μιλάμε για στρίπερ, αλλά για… καθαρίστριες.

Ο λόγος για την αγγλική Naturist Cleaners, εταιρία η οποία ειδικεύεται να παρέχει στους πελάτες της γυμνή υπηρεσία καθαρισμού.

«Η εμπλοκή στον γυμνό καθαρισμό μπορεί να φαίνεται σαν μια ασυνήθιστη επιλογή σταδιοδρομίας αλλά εγώ αισθάνομαι σαν να είναι μια φυσική επιλογή, αφού πάντα απολαμβάνω να είναι γυμνή», είπε μιλώντας στα βρετανικά ΜΜΕ μια από τις υπαλλήλους της εταιρίας, η οποία δεν ήθελε να κατονομαστεί.

«Είναι κάτι που πάντα μου άρεσε, να είμαι γυμνή στην ιδιωτική μου ζωή. Κάποια στιγμή μια φίλη μου ανέφερε ότι κάποιος το κάνει στο Λονδίνο», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Μου αρέσει πολύ να είμαι γυμνή όταν είμαι μόνη στο σπίτι – συνήθως περπατώ γυμνή, γι ‘αυτό αισθάνομαι άνετα. Όταν πηγαίνω στο σπίτι κάποιου που είναι εντελώς ξένος, δεν με πειράζει. Συνήθως είναι κάποιος μόνος του εκεί, αλλά ακόμα και ακόμα κι αν υπήρχαν περισσότεροι από έναν, δεν θα με απασχολούσε».

Βέβαια… σε περίπτωση που ενθουσιαστήκατε, πρέπει να υπογραμμίσουμε ότι οι γυμνές καθαρίστριες δεν κάνουν καμία… βαριά καθαριότητα. Στην πραγματικότητα η ίδια παραδέχτηκε ότι αυτό που κάνουν είναι να γυρνούν μέσα σε ένα σπίτι με ένα φτερό για ξεσκόνισμα.

«Όταν φτάνω εκεί, τους »ρωτάω θέλετε να γδυθώ μπροστά σας;» Τις περισσότερες φορές η απάντηση είναι »ναι». Οπότε γδύνομαι, φοράω τακούνια και ξεκινάω».

«Στη συνέχεια, Αρχίζω και κάνω πολύ εύκολες οικιακές εργασίες», ενώ αν ελπίζετε να για καθαρισμό τουαλετών ή τρίψιμο δαπέδων, καλύτερα να ψάξετε αλλού, αφού δεν θα έχετε τύχη.

Όσον αφορά τις αντιδράσεις των πελατών: «Τις περισσότερες φορές ο άντρας θα καθίσει και θα παρακολουθεί ενώ κάνω τις εργασίες μου. Δεν είναι καθόλου αμήχανο. Μια φορά είχα έναν τύπο που ήταν λίγο ντροπαλός,  μπορούσα να το δω. Με πρόσεχε, αλλά δεν μου μιλούσε. Είναι συνήθως μια πραγματικά ωραία εμπειρία.

Όσον αφορά τα ευτράπελα: «είναι μέρος της δουλειάς και προσπαθώ να μην τα αφήνω να με επηρεάζουν. Απλά συνεχίζω με τη δουλειά μου».

Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι παρά το γεγονός ότι δεν κάνουν πολλές πραγματικές δουλειές στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας τα σχόλια είναι από θετικά μέχρι και… διθυραμβικά με τους πελάτες να κάνουν αναφορές σε πολύ καθαρά και… λαμπερά σπίτια μετά τη μια ώρα που πέρασαν εκεί οι γυμνές καθαρίστριες.

Για την ιστορία η μια ώρα κοστίζει 40 λίρες, ήτοι 46 ευρώ!

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024