Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Παραιτήθηκε τελικά ο Φοιρός από την τεχνική ηγεσία της Κέρκυρας

Παραιτήθηκε τελικά ο Φοιρός από την τεχνική ηγεσία της Κέρκυρας

Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της Κέρκυρας υπέβαλλε ο Γιώργος Φοιρός, που παραιτήθηκε παρά την αρχική απόφασή του. Φεύγοντας καταλόγισε ευθύνες για τον υποβιβασμό σε παίκτες! Τη θέση του θα πάρουν οι Παπαϊωάννου, Ομηρίδης.

26

Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της Κέρκυρας υπέβαλλε ο Γιώργος Φοιρός. Ο Έλληνας τεχνικός αποφάσισε να αποχαιρετήσει το νησί των Φαιάκων, αν και αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι θα έμενε ως το τέλος της σεζόν.

Kάθισε στο πάγκο της νησιωτικής ομάδας για 10 αγωνιστικές, χωρίς όμως να μπορέσει να την γλιτώσει από τον υποβιβασμό της στη Β Εθνική κατηγορία.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Φοιρός δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει ούτε μια νίκη από τις 30 Ιανουαρίου οπότε ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Κέρκυρας, αφού σε 10 αγώνες είχε τρεις ισοπαλίες και επτά ήττες.

Η Κέρκυρα δεν πρόκειται να προσλάβει άλλο προπονητή στη θέση του Γιώργου Φοιρού, αλλά θα πορευθεί μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος με τους δύο βοηθούς, τον Λάκη Παπαϊωάννου και τον Νικο Ομηρίδη.

Αιχμές κατά ποδοσφαιριστών

Σαφέστατες αιχμές κατά ποδοσφαιριστών άφησε ο Γιώργος Φοιρός στις πρώτες δηλώσεις του μετά την παραίτησή του:

«Η κατάσταση στην Κέρκυρα έφτασε σε τέτοιο σημείο, που, για να λειτουργήσει ως ομάδα, θα έπρεπε να φύγουν κάποιοι παίκτες. Εάν το έκανα όμως αυτό, τότε δεν θα συμπληρώναμε ενδεκάδα κι έτσι αποχωρώ εγώ.

» Δεν γινόταν να μείνω και να μη διώξω κάποιους παίκτες. Φεύγω παρότι που ήθελα να μείνω ως το τέλος και να τελειώσουμε το πρωτάθλημα με αξιοπρέπεια.

» Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, καθώς επίσης τη διοίκηση και προσωπικά τον κ. Καλογιάννη για την άψογη συνεργασία που είχαμε. Εύχομαι στην ομάδα να επιστρέψει πολύ σύντομα στην Α Εθνική.

» Να προσέχει, όμως, στις επιλογές που θα κάνει σε παίκτες και σε ό,τι αφορά τον χαρακτήρα τους!

» Και αυτό γιατί σοβαρό ρόλο στον υποβιβασμό έπαιξαν οι κακές σχέσεις μεταξύ των παικτών, κυρίως μεταξύ παλαιών και καινούριων, σε ό,τι αφορά στις χρηματικές απολαβές, και έτσι δημιουργήθηκαν πάρα πολλά προβλήματα.

» To πρόβλημα αυτό μεταξύ των παικτών το βρήκα από τότε που ήρθα. Προσπάθησα να δω τι συμβαίνει και να το λύσουμε, όμως προέκυψαν και άλλα προβλήματα, όπως τραυματισμοί και τιμωρίες και, επειδή δεν είχαμε πολλές επιλογές, μερικοί παίκτες έβρισκαν την ευκαιρία να κάνουν τους έξυπνους»…

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Sports in

«Ο αθλητισμός καλλιεργεί την κοινωνική συμπεριφορά»

Έντονα και ανησυχητικά φαινόμενα εντός και εκτός των σχολικών μονάδων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, έχουν προβληματίσει την κοινωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024