
Ολυμπιακός: Η αποστολή για το ντέρμπι με την ΑΕΚ
Αυτές είναι οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αποστολή του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ (1/2, 21:00), στην Allwyn Arena, στο ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής της Super League και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανακοίνωσε τους 23 ποδοσφαιριστές που θα είναι στην αποστολή.
Σε αυτή θα είναι μέσα το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών, ο Αντρέ Λουίς, ενώ αντίθετα εκτός έμεινε ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί. Εκτός από τον Μαροκινό φορ που παίζει ακατάπαυστα από το καλοκαίρι και μετά, δεν είναι στην αποστολή ούτε ο Λορέντσο Πιρόλα, που είχε βγει με αναγκαστική αλλαγή στο πρώτο ημίχρονο του ματς με τον Άγιαξ. Αξίζει να σημειωθεί πως στην αποστολή επέστρεψε μετά από τον τραυματισμό του και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης.
Η ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός
#AEKOLY: The Squad ? pic.twitter.com/cwFLJmIFXf
— Olympiacos FC (@olympiacosfc) January 31, 2026
Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού:
Τζολάκης, Πασχαλάκης, Μπότης, Κοστίνια, Ροντινέι, Ρέτσος, Μπιανκόν, Καλογερόπουλος, Βέζο, Ορτέγκα, Μπρούνο, Νασιμέντο, Γκαρθία, Σιπιόνι, Έσε, Μουζακίτης, Γιαζίτσι, Τσικίνιο, Μαρτίνς, Αντρέ Λουίζ, Στρεφέτσα, Ποντένσε και Ταρέμι.
- Τι δίνει η Παρί και τι θέλει η Μπαρτσελόνα για τον Ντε Γιονγκ
- Ευρώπη: Αυτά είναι τα κορυφαία καλοκαιρινά σποτ που επιλέγουν οι τουρίστες – Η Ελλάδα δεν λείπει από την λίστα
- Η Σαμπρίνα Κάρπεντερ κλέβει ένα Grammy και λεηλατεί μια έπαυλη με τις φίλες της
- Βόλος: Στις φλόγες τυλίχθηκε ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ που μετέφερε 12χρονο παιδί στην Αθήνα
- Γιουβέντους – Τζένοα 2-0: Οι «Μπιανκονέρι» παραμένουν σε απόσταση «βολής» από την 4άδα
- Μετ’ εμποδίων οι αιτήσεις για το fuel pass – Πόσες αιτήσεις έχουν υποβληθεί



