
Tραγωδία στην Ιταλία: Μητέρα και κόρη έπαθαν τροφική δηλητηρίαση σε δείπνο και πέθαναν
Στη ΜΕΘ ο πατέρας της οικογένειας - Γλίτωσε μόνο η 18χρονη κόρη που δεν έφαγε στο μοιραίο δείπνο
Το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν για μία οικογένεια στην Ιταλία κατέληξε σε τραγωδία.
Η 50χρονη Αντονέλα ντι Ιέλσι και η 15χρονη κόρη της Σάρα ντι Βίτα πέθαναν με διαφορά λίγων ωρών το Σαββατοκύριακο στο νοσοκομείο Cardarelli στη νότια Ιταλία.
Όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, υπάρχουν υποψίες για τροφική δηλητηρίαση μετά από γεύμα που έφαγε η οικογένεια στις 23 Δεκεμβρίου.

H 15χρονη Σάρα ντι Βίτα που πέθανε από τροφική δηλητηρίαση
Το μενού περιλάμβανε μανιτάρια, ψάρια και θαλασσινά, ανάμεσά τους και μύδια – πιάτα που παραδοσιακά απολαμβάνουν στην περιοχή την περίοδο των Χριστουγέννων.
Μητέρα και κόρη παρουσίασαν τα ίδια συμπτώματα – ναυτία και έντονο κοιλιακό άλγος – τις ημέρες μετά το γεύμα με αποτέλεσμα να γίνει εισαγωγή τους στο νοσοκομείο. Πρώτη άφησε την τελευταία της πνοή η 15χρονη στις 22:30 το βράδυ του Σαββάτου και ακολούθησε η μητέρα της, λίγες ώρες αργότερα, το πρωί της Κυριακής.

Η 50χρονη Αντονέλα ντι Ιέλσι
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο πατέρας και σύζυγός, Τζιάνι, ο οποίο νοσηλεύεται στη ΜΕΘ στο νοσοκομείο Spallanzani της Ρώμης.
Μητέρα και κόρη είχαν πάει άλλες δύο φορές στο νοσοκομείο – στις 25 και 26 Δεκεμβρίου – πριν να επιστρέψουν στο νοσοκομείο το Σάββατο με ακόμα πιο έντονα συμπτώματα.
Η μοναδική που γλίτωσε ήταν η δεύτερη κόρη της οικογένειας, 18 ετών, η οποία εκτιμάται ότι δεν έφαγε στο μοιραίο δείπνο.
- Ξεκίνησε η δίκη του Ιμάμογλου για πολιτική κατασκοπεία – «Σκουπίδια το κατηγορητήριο»
- Βίντεο ντοκουμέντο από την ένοπλη ληστεία σε τράπεζα στην Κάτω Τιθορέα
- Η εκεχειρία σε μηχανική υποστήριξη λέει ο Τραμπ, που εξετάζει στρατιωτική δράση εναντίο του Ιράν
- Οι ανεξέλεγκτοι ξένοι διαιτητές τύπου Σάντσεθ Μαρτίνεθ και ο Λανουά που αποφεύγει τα πλέι οφ τίτλου
- Δεύτερος Ιταλός σε καραντίνα για τον χανταΐό – Συναγερμός και στην Τουρκία – Ένας θετικός στις ΗΠΑ
- Σπίτι μου ΙΙ: Τι ισχύει με όσους είχαν βρει ακίνητο – Ποιοι κόβονται


