Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας την Πέμπτη και την Παρασκευή – Ποιοι δρόμοι κλείνουν
«Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών», σημειώνεται από την ΕΛ.ΑΣ.
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ την Πέμπτη 27 και την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου στο κέντρο της Αθήνας.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., λόγω εκτέλεσης εργασιών από τις 10:00 έως και τις 17:00 και τις δύο μέρες, θα πραγματοποιηθούν ολιγόλεπτες και σταδιακές διακοπές της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της Λεωφόρου Συγγρού και στη συνέχεια στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας, περιοχής δήμου Αθηναίων, στο τμήμα της από την οδό Αθανασίου Διάκου έως τη Λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Σύνταγμα.
«Οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί»
Κατά την εκτέλεση των εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.
«Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση», σημειώνεται από την ΕΛ.ΑΣ.
- Θεσσαλονίκη: Μοτοσικλετιστής εμβόλισε και γρονθοκόπησε αναβάτη ηλεκτρικού πατινιού
- Σοκαριστικές εικόνες στον Ισημερινό: Η στιγμή της εκτέλεσης ποδοσφαιριστή και της συζύγου του στη μέση του δρόμου (vid)
- Βουλή: Υπερψηφίστηκε με 159 ψήφους το νομοσχέδιο για τη μετάβαση του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ
- Τελειώνει ο χρόνος του Τραμπ για την δημοσιοποίηση των αρχείων Έπσταϊν – Μέχρι απόψε η προθεσμία
- Μέδουσα: Το ιστορικό καλλιτεχνικό στέκι της Αθήνας επιστρέφει
- Οι Πολωνοί «στέλνουν» Σέχου στον Παναθηναϊκό
