Συμπληρώνεται σιγά σιγά το παζλ του φετινού Champions League. Μετά τα τρία «διπλά» της Τρίτης στα ισάριθμα πρώτα ματς του «μενού» και τις νίκες των Πάφου, Μπριζ και Καραμπάχ, το βράδυ της Τετάρτης ολοκληρώνονται τα πρώτα παιχνίδια των play-offs της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, με τις εναπομείνασες τέσσερις αναμετρήσεις του προγράμματος.
Τα βλέμματα στρέφονται σίγουρα στο σούπερ ματς της Κωνσταντινούπολης, ανάμεσα στη Φενέρμπαχτσε του Ζοζέ Μουρίνιο και τη Μπενφίκα του «δικού μας», Βαγγέλη Παυλίδη, με την τουρκική ομάδα να «ψάχνει» τη μεγάλη επιστροφή στην κυρίως φάση του Champions League μετά από 17 χρόνια.
Ωστόσο, τεράστιο ενδιαφέρον συγκεντρώνουν και τα άλλα παιχνίδι φυσικά, με τη Μπόντο/Γκλιμτ να υποδέχεται στη Νορβηγία την Στουρμ Γκρατς, τη Βασιλεία να φιλοξενεί την Κοπεγχάγη και τη Σέλτικ να αντιμετωπίζει στη Γλασκώβη την επικίνδυνη Καϊράτ.
Όλοι οι αγώνες είναι προγραμματισμένοι για τις 22:00 και θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από την Cosmote.
Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα των playoffs του Champions League:
Ο Τούπτα έφυγε εξαιρετικά στην πλάτη της πράσινης άμυνας, για να βγει τετ α τετ με τον Λαφόν και με υποδειγματικό πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Παναθηναϊκού για το 1-0.
Σοκ προκαλεί η απόφαση του Αλέξανδρου Γκιννή να σταματήσει τον αθλητισμό και να δώσει τον τελευταίο του αγώνα στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, εκτός συναγωνισμού.
ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έμειναν στις ευκαιρίες καθώς δεν βγήκε νικητής στο μεταξύ τους ντέρμπι. Ο ΠΑΟΚ έχασε πέναλτι με τον Γιακουμάκη, ενώ η ΑΕΚ είχε δυο δοκάρια.