Ξέσπασε η σύζυγος του Βιλντόζα, Μιλίτσα Τάσιτς, κατά της Ντούα Λίπα
Η ανάρτηση της Μιλίτσα Τάσιτς στους εορτασμούς της Ντούα Λίπα για τη νέα της υπηκοότητα από το Κόσοβο.
Την ενόχλησή της εξέφρασε ανοιχτά η σύζυγος του Λούκα Βιλντόζα, Μίλιτσα Τάσιτς, με αφορμή πρόσφατα posts και stories της Ντούα Λίπα, η οποία έλαβε υπηκοότητα από το Κόσοβο.
Κάτι, που γιόρτασε με διάφορες αναρτήσεις, πάρα το γεγονός ότι το Κόσοβο δεν αναγνωρίζεται ως κράτος από όλους. Το τελευταίο, είναι και ο λόγος που η σύζυγος του Βιλντόζα έκανε μια… ιδιαίτερη ανάρτηση.
«Κορίτσι, δεν μπορείς να ανακηρύσσεσαι πολίτης μίας χώρας που δεν υπάρχει. Το Κόσοβο είναι Σερβία. Οπότε καλωσόρισες στη χώρα μου», έγραψε η βολεϊμπολίστρια που την τελευταία διετία έζησε στην Ελλάδα, λόγω της παρουσίας του Βιλντόζα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.
Να σημειωθεί πως η Ντούα Λίπα γεννήθηκε στο Λονδίνο, ενώ οι γονείς της κατάγονται από την Πρίστινα.
Δείτε τo story της Τάσιτς
- Φως στο Τούνελ: Στα άδυτα τριών σκοτεινών υποθέσεων
- Ιταλία: Οπαδός… έστειλε γυναίκα διαιτητή να «πλύνει τα πιάτα» και οι υπόλοιποι τον έκραξαν (vid)
- Ερέβους επίκληση: για τη νέα ποιητική συλλογή του Διονυσίου Καλιντέρη
- Ιταλία: Φυγάς παρίστανε το άγαλμα σε χριστουγεννιάτικη φάτνη – Τον εντόπισε ο δήμαρχος
- Στις 16 Δεκεμβρίου η παρουσίαση της «Ιθάκης» στην Πάτρα με ομιλία Τσίπρα
- Η οργή των «γαλάζιων» βουλευτών επισφραγίζει μια παρατεταμένη εσωκομματική κρίση – «Μάλωμα» από Μαξίμου στους αντιδρώντες

