
Τραγωδία στη Δράμα: Νεκρός ένας 21χρονος μετά από σοκαριστικό τροχαίο – Δύο τραυματίες
Από την σύγκρουση ο ένας από τους συνεπιβάτες του ΙΧ τραυματίστηκε θανάσιμα
Βαρύς είναι ο «φόρος αίματος» στην άσφαλτο.
Ακόμη ένα σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε αυτή την φορά στην Δράμα με θύμα έναν 21χρονο. Η τραγωδία σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Κυριακής (27/7) στην επαρχιακή οδό Δράμας – Σιδηρόνερου.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 21χρονος άνδρας και επέβαιναν δύο 21χρονοι άνδρες, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη εκτός οδοστρώματος.
Νεκρός 21χρονος
Από την σφοδρή ανατροπή, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του thestival.gr, ο ένας από τους συνεπιβάτες τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ ο οδηγός και ο δεύτερος συνεπιβάτης τραυματίστηκαν σοβαρά.
Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν άμεσα στο νοσοκομείο Δράμας, ενώ οι Αρχές ερευνούν τα αίτια του τραγικού συμβάντος.
Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Δράμας, προκειμένου να διαλευκανθούν οι συνθήκες του δυστυχήματος.
- Ο Γουέμπ ζήτησε συγγνώμη από τη Νότιγχαμ Φόρεστ – «Το γκολ του Κούνια δεν έπρεπε να μετρήσει»
- «Χαμογέλα και πάλι!»: Πρωτιά με ρεκόρ τηλεθέασης το Σαββατοκύριακο
- Γερμανία: Τίγρης δραπέτευσε από την ιδιοκτήτρια και χτύπησε έναν φροντιστή – Τον σκότωσε η αστυνομία
- Unmute Now Athens: Ο Αλέξης Τσίπρας στο πλευρό της νέας γενιάς
- Πέθανε ο θρυλικός Τίτο Παστερνάκης
- Οι ΗΠΑ απορρίπτουν ξανά πρόταση του Ιράν για συμφωνία – Ορατός κίνδυνος επανέναρξης στρατιωτικών επιχειρήσεων

