Τραγωδία στη Δράμα: Νεκρός ένας 21χρονος μετά από σοκαριστικό τροχαίο – Δύο τραυματίες
Από την σύγκρουση ο ένας από τους συνεπιβάτες του ΙΧ τραυματίστηκε θανάσιμα
Βαρύς είναι ο «φόρος αίματος» στην άσφαλτο.
Ακόμη ένα σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε αυτή την φορά στην Δράμα με θύμα έναν 21χρονο. Η τραγωδία σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Κυριακής (27/7) στην επαρχιακή οδό Δράμας – Σιδηρόνερου.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 21χρονος άνδρας και επέβαιναν δύο 21χρονοι άνδρες, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη εκτός οδοστρώματος.
Νεκρός 21χρονος
Από την σφοδρή ανατροπή, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του thestival.gr, ο ένας από τους συνεπιβάτες τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ ο οδηγός και ο δεύτερος συνεπιβάτης τραυματίστηκαν σοβαρά.
Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν άμεσα στο νοσοκομείο Δράμας, ενώ οι Αρχές ερευνούν τα αίτια του τραγικού συμβάντος.
Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Δράμας, προκειμένου να διαλευκανθούν οι συνθήκες του δυστυχήματος.
- Ισραήλ: Δύο νεκροί μετά από επίθεση Παλαιστίνιου – Η ανακοίνωση της Αστυνομίας
- Σπείρα παραβίαζε μπαλκονόπορτες και έμπαινε σε σπίτια στη Δράμα – Μέλος της συνελήφθη στην Θεσσαλονίκη
- Οριστικό: Την Τρίτη (30/12) θα γίνει το Μαρούσι – Παναθηναϊκός
- Με 4 τρόπους ο Λανουά μεταφέρει την πίεση στους διαιτητές
- Μαλαισία: Δεκαπέντε χρόνια κάθειρξης για τον πρώην πρωθυπουργό Νατζίμπ Ραζάκ
- Τεχνητή νοημοσύνη στην υπηρεσία της τέχνης: Η χαμένη τοιχογραφία του Τσιμαμπούε στην Ασίζη μπορεί να επιστρέψει

