Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε τα φιλικά προετοιμασίας του με ήττα από τον Άγιαξ και σκορ 2-1, έχοντας όμως αρκετά καλή εικόνα, ειδικά αν λάβουμε υπόψιν μας πως ήταν το πρώτο φιλικό της σεζόν στην Ολλανδία και μάλιστα απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα.
Ο Βέρχορστ άνοιξε το σκορ για τον Αίαντα στο 29ο λεπτό της αναμέτρησης με το 1-0 να είναι και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε καλύτερος και ανέβασε την απόδοσή του, κάνοντας ευκαιρίες στην εστία του Πασβίρ.
Ο Βολφ έκανε το 2-0 στο 71′ για τον Άγιαξ, με τον Μύθου να μειώνει σε 2-1 στο 74ο λεπτό για τον Δικέφαλο του Βορρά. Ξεχώρισαν ο Κωνσταντέλιαςαλλά και ο νεαρός φορ Μύθου, ο οποίος σκόραρε μάλιστα και έδειξε πολύ καλά δείγματα.
Αμυντικά ζητήματα για τους ασπρόμαυρους, ωστόσο τα φιλικά γίνονται για να βγάζουν συμπεράσματα οι προπονητές. Έπαιξαν οι «νέοι» Γκουγκεσασβίλι, Τέιλορ και Κένι, όχι όμως ο Ιβανούσετς που δεν ήταν ακόμη έτοιμος.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Μια μέρα σαν σήμερα πριν από 6 χρόνια, ο Γιώργος Μπαρτζώκας επέστρεψε στον Ολυμπιακό και από τότε κατακτά μόνο κορυφές. Τα πεπραγμένα του και η εικόνα της εξαετίας…
Ο Λεβαδειακός συνεχίζει να νικάει και να εντυπωσιάζει και ο Παναθηναϊκός δεν θα είναι καθόλου εύκολο να τον προσπεράσει για τη μάχη της τετράδας της Stoiximan Super League.
Ο Άλεκ Πίτερς είναι ο MVP της 14ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL και αναδεικνύεται για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα ο πολυτιμότερος, μετά την εξαιρετική του εμφάνιση απέναντι στην Καρδίτσα.