Για νέα πρόταση της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Γιώργο Βαγιαννίδη κάνει λόγο η A’ Bola και μάλιστα αναφέρει και το οικονομικό… ταβάνι των Πορτογάλων.
Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αποκαλύπτει πως η Σπόρτινγκ δεν εγκαταλείπει τις προσπάθειές της να κάνει δικό της τον 23χρονο μπακ των «πρασίνων» και ετοιμάζεται να κάνει νέα πρόταση για να τον αποκτήσει, με το ποσό -αυτή τη φορά- να πλησιάζει τα 10 εκατομμύρια ευρώ!
Τι αναφέρουν στην Πορτογαλία για Βαγιαννίδη και Σπόρτινγκ:
«Η Σπόρτινγκ θα συνεχίσει τις συζητήσεις της για δεξιό μπακ και ετοιμάζει πρόταση για τον Βαγιαννίδη, που μπορεί να φτάσει τα 10 εκατ. ευρώ. Η ομάδα της Λισαβόνας έχει το προβάδισμα και πιστεύει πως μπορεί να συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό.
Οι άνθρωποι της Σπόρτινγκ είναι αποφασισμένοι να αποκτήσουν τον 23χρονο Έλληνα διεθνή και είναι σε συζητήσεις με ανθρώπους κοντά στον παίκτη. Οι συζητήσεις έχουν ενταθεί τις τελευταίες μέρες και ετοιμάζεται νέα κίνηση για να πειστεί ο Παναθηναϊκός. Μια νέα πρόταση μπορεί να φτάσει πιο κοντά στις απαιτήσεις των Ελλήνων και μπορεί να είναι γύρω στα 10 εκατ. ευρώ».
Να σημειωθεί πως, οι Πορτογάλοι το πρωί της Δευτέρας (7/7) ανέφεραν πως ο Παναθηναϊκός ζητά ένα ποσό κοντά στα 15 εκατ. ευρώ για τον Βαγιαννίδη, με τον προπονητή της Σπόρτινγκ, Ρουί Μπόρχες, να έχει στο Νο. 1 της λίστας του τον 23χρονο άσο.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Ο συμπαίκτης του Ταϊρίκ Τζόουνς στην Παρτιζάν, Μπρούνο Φερνάντο, κλήθηκε να απαντήσει στα σενάρια που φέρνουν τον Αμερικανό σέντερ στην πόρτα της εξόδου από τη σερβική ομάδα.
Η επιθυμία του Ταϊρίκ Τζόουνς είναι να συνεχίσει στον Ολυμπιακό, αλλά η Παρτίζαν απαιτεί buy out και κάπου εδώ στην υπόθεση φαίνεται πως μπαίνει η Ντουμπάι…
Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στη Βραζιλία, ο Παναθηναϊκός έκανε αποδεκτή την πρόταση της Γκρέμιο για τον Τετέ και ο ποδοσφαιριστής ετοιμάζει βαλίτσες για τη χώρα του καφέ.