Αγία Παρασκευή: Πολωνός 43 ετών το θύμα της επίθεσης – Ο πρώην σύζυγος της συντρόφου του ο βασικός ύποπτος
Οι αστυνομικοί κατάφεραν να μάθουν την ταυτότητα του θύματος, αλλά και του δράστη.
Λύσεις στα αναπάντητα ερωτήματα του φονικού που έγινε μέρα μεσημέρι στην Αγία Παρασκευή βρίσκουν οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ. που έχουν αναλάβει την υπόθεση.
Άμεσα στο σημείο αστυνομικοί
Όπως καταγράφεται σε βίντεο ντοκουμέντο, οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. έφτασαν άμεσα στο σημείο της δολοφονίας, αναζητώντας τον δράστη, χωρίς να καταφέρουν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν.
Πολωνός το θύμα
Το γεγονός ότι η φωτογραφία του θύματος δεν υπήρχε σε καμία βάση δεδομένων της Ελληνικής Αστυνομίας, οδήγησε τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα ότι πιθανόν πρόκειται για αλλοδαπό.
Άλλωστε, ένα κινητό τηλέφωνο που είχε στα χέρια του το θύμα ήταν στα αγγλικά.
Παράλληλα, οι αστυνομικοί ανέμεναν να γίνει κάποια αναζήτηση για το συγκεκριμένο πρόσωπο από το περιβάλλον του, ενώ έστειλαν σήματα σε Interpol και Europol για την ταυτότητα του θύματος.
Όπως διαπιστώθηκε το θύμα είναι Πολωνός, 43 ετών, ενώ ο δράστης φέρεται να είναι πρώην σύζυγος της συντρόφου του θύματος.
Στο μικροσκόπιο προσωπικές διαφορές
Το γεγονός ότι δεν πρόκειται για ένα σεσημασμένο άτομο, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο η δολοφονία να έχει να κάνει με προσωπικές διαφορές δράστη και θύματος.
Επίσης, οι Αρχές είχαν εξετάσει δύο ακόμη σενάρια για το συμβάν στην Αγία Παρασκευή: Να έχει να κάνει με ξεκαθάρισμα της Greek Mafia ή εμπλοκή της τουρκικής μαφίας, όμως δεν σχετίζεται με κάποια τέτοια ενέργεια η υπόθεση.
Απαντήσεις από κινητό και κλειδί
Οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στην οδό Ειρήνης περισυνέλλεξαν επτά κάλυκες, αλλά και το κινητό τηλέφωνο του θύματος και ένα κλειδί αυτοκινήτου.
Άμεσα έγινε έρευνα στη γύρω περιοχή, προκειμένου να εντοπιστεί το όχημα που οδηγούσε το θύμα της δολοφονικής ενέδρας, με σκοπό να βρουν στοιχεία για την υπόθεση.
Ωστόσο, όπως αναφέρουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ. αυτό δεν κατέστη δυνατό χθες, με τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι ίσως είχε αφήσει σε μακρινή απόσταση το ΙΧ το θύμα.
- Στάρμερ: Αποδεχθήκαμε αίτημα των ΗΠΑ να χρησιμοποιήσουν βάσεις για αμυντικά πλήγματα κατά ιρανικών πυραύλων
- Ρόμα-Γιουβέντους 3-3: Ο Γκάτι μπήκε στο 88’ και στο 90-+3’ «πάγωσε» τους γηπεδούχους
- Ο Σάμιουελ Λ. Τζάκσον ψάχνει τα Adidas παπούτσια του σε μια νέα καμπάνια – Μήπως του τα έκλεψε η Κένταλ Τζένερ;
- Τέξας: Ενδείξεις «τρομοκρατίας» βλέπει το FBI στην ένοπλη επίθεση στο μπαρ του Όστιν
- Μεγάλη φωτιά σε ναυτική εγκατάσταση των ΗΠΑ στο Μπαχρέιν
- «Ανακουφισμένος» ο Φρίντριχ Μερτς για το τέλος του καθεστώτος του Ιράν – «Δεν είναι ώρα για κήρυγμα», λέει


