Αγία Παρασκευή: Πολωνός 43 ετών το θύμα της επίθεσης – Ο πρώην σύζυγος της συντρόφου του ο βασικός ύποπτος
Οι αστυνομικοί κατάφεραν να μάθουν την ταυτότητα του θύματος, αλλά και του δράστη.
Λύσεις στα αναπάντητα ερωτήματα του φονικού που έγινε μέρα μεσημέρι στην Αγία Παρασκευή βρίσκουν οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ. που έχουν αναλάβει την υπόθεση.
Άμεσα στο σημείο αστυνομικοί
Όπως καταγράφεται σε βίντεο ντοκουμέντο, οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. έφτασαν άμεσα στο σημείο της δολοφονίας, αναζητώντας τον δράστη, χωρίς να καταφέρουν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν.
Πολωνός το θύμα
Το γεγονός ότι η φωτογραφία του θύματος δεν υπήρχε σε καμία βάση δεδομένων της Ελληνικής Αστυνομίας, οδήγησε τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα ότι πιθανόν πρόκειται για αλλοδαπό.
Άλλωστε, ένα κινητό τηλέφωνο που είχε στα χέρια του το θύμα ήταν στα αγγλικά.
Παράλληλα, οι αστυνομικοί ανέμεναν να γίνει κάποια αναζήτηση για το συγκεκριμένο πρόσωπο από το περιβάλλον του, ενώ έστειλαν σήματα σε Interpol και Europol για την ταυτότητα του θύματος.
Όπως διαπιστώθηκε το θύμα είναι Πολωνός, 43 ετών, ενώ ο δράστης φέρεται να είναι πρώην σύζυγος της συντρόφου του θύματος.
Στο μικροσκόπιο προσωπικές διαφορές
Το γεγονός ότι δεν πρόκειται για ένα σεσημασμένο άτομο, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο η δολοφονία να έχει να κάνει με προσωπικές διαφορές δράστη και θύματος.
Επίσης, οι Αρχές είχαν εξετάσει δύο ακόμη σενάρια για το συμβάν στην Αγία Παρασκευή: Να έχει να κάνει με ξεκαθάρισμα της Greek Mafia ή εμπλοκή της τουρκικής μαφίας, όμως δεν σχετίζεται με κάποια τέτοια ενέργεια η υπόθεση.
Απαντήσεις από κινητό και κλειδί
Οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στην οδό Ειρήνης περισυνέλλεξαν επτά κάλυκες, αλλά και το κινητό τηλέφωνο του θύματος και ένα κλειδί αυτοκινήτου.
Άμεσα έγινε έρευνα στη γύρω περιοχή, προκειμένου να εντοπιστεί το όχημα που οδηγούσε το θύμα της δολοφονικής ενέδρας, με σκοπό να βρουν στοιχεία για την υπόθεση.
Ωστόσο, όπως αναφέρουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ. αυτό δεν κατέστη δυνατό χθες, με τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι ίσως είχε αφήσει σε μακρινή απόσταση το ΙΧ το θύμα.
- Έρευνα της ΕΣΕΕ: Άνθρακες ο «θησαυρός» – Μία στις δύο επιχειρήσεις με πτώση στον εορταστικό τζίρο
- «Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Κραλ από την Ουνιόν Βερολίνου»
- Βατικανό: Ο Πάπας Λέων συναντήθηκε με την ηγέτιδα της αντιπολίτευσης της Βενεζουέλας Μαρία Κορίνα Ματσάδο
- Κρήτη: Προσωρινά κρατούμενος ο 54χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό των παιδιών του στη Μεσσαρά
- Ο Χέις-Ντέιβις «πακετάρει» βαλίτσες και άναψε… φωτιές στα social media (vid)
- Η ανατριχιαστική ιστορία του ασύλου Pennhurst που ενέπνευσε τη σειρά Stranger Things

