Στο «λιμάνι» θα παραμείνει και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Στέφανος Μιχαηλίδης, καθώς ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του διεθνή πίβοτ.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που για άλλη μια χρονιά, ανανεώνω με τον Ολυμπιακό. Πολλά χρόνια, πλέον, στον σύλλογο, στο τμήμα του χάντμπολ μπαίνουμε στον έβδομο χρόνο. Νιώθω τον Ολυμπιακό σαν δεύτερο σπίτι μου! Να ευχαριστήσω την διοίκηση για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν άλλη μια χρονιά. Εγώ από μεριάς μου, θα δώσω το 100% για να επιτευχθούν όλοι οι στόχοι της ομάδας τη νέα σεζόν», ανέφερε ο Μιχαηλίδης, μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με τους Ερυθρόλευκους.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:
«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Στέφανο Μιχαηλίδη. Ο διεθνής πίβοτ υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας χάντμπολ του συλλόγου.
Η δήλωση του Στέφανου Μιχαηλίδη: «Είμαι πολύ χαρούμενος που για άλλη μια χρονιά, ανανεώνω με τον Ολυμπιακό. Πολλά χρόνια, πλέον, στον σύλλογο, στο τμήμα του χάντμπολ μπαίνουμε στον έβδομο χρόνο. Νιώθω τον Ολυμπιακό σαν δεύτερο σπίτι μου!
Να ευχαριστήσω την διοίκηση για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν άλλη μια χρονιά. Εγώ από μεριάς μου, θα δώσω το 100% για να επιτευχθούν όλοι οι στόχοι της ομάδας τη νέα σεζόν», ανέφερε ο Μιχαηλίδης, που θα συνεχίσει να αγωνίζονται φορώντας τη φανέλα της ομάδας του μεγάλου λιμανιού.
Η ΑΕΚ φιλοξενείται από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (19:30) – Εντός έδρας «μάχες» για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, ο Δικέφαλος κοντράρεται με τον Λεβαδειακό (18:00) και οι Πράσινοι αντιμετωπίζουν τον Παναιτωλικό (21:00).
Ο Πανιώνιος φιλοξενεί τον Ολυμπιακό (15/3, 13:00) στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL – Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ, με στόχο την επιστροφή στις νίκες στο εγχώριο πρωτάθλημα
Οι Μιλγουόκι Μπακς υπέστησαν βαριά ήττα με 122-99 από τους Ατλάντα Χοκς, σε ένα ματς που δεν αγωνίστηκε ο Αντετοκούνμπο. – Όλα τα αποτέλεσματα της βραδιάς.