
Ρεάλ Οβιέδο – Μιράντες 3-1 παρ. (2-1 κ.δ): Επέστρεψαν στη La Liga μετά από 24 χρόνια οι Αστουριανοί
Ύστερα από 24 χρόνια υπομονής, η Ρεάλ Οβιέδο ανέβηκε στη La Liga επικρατώντας της Μιράντες με 3-1 στην παράταση.
Η απουσία 24 ετών από την πρώτη κατηγορία ήταν μεγάλη για τη Ρεάλ Οβιέδο που κατάφερε επιτέλους να επιστρέψει στα μεγάλα… σαλόνια, επικρατώντας της Μιράντες εντός έδρας στην παράταση με 3-1 σε ένα τρομερό παιχνίδι.
Οι Φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν στο 16′ με τον Πανικέλι, βάζοντας ουσιαστικά μπροστά τους φιλοξενούμενους με δύο γκολ αφού είχαν επικρατήσει 1-0 στο πρώτο ματς. Ωστόσο η Οβιέδο ισοφάρισε σε 1-1 με εύστοχο πέναλτι του Σάντι Καθόρλα.
?? ?????́.
? OVIEDO es de ??????? ???????́? ?#RealOviedoMirandés 3-1 #VamosOviedo ?⚪#DíadePartido pic.twitter.com/39YVMUqZjW
— Real Oviedo (@RealOviedo) June 21, 2025
Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά και ο Κιάρα στο 52′ έκανε το 2-1 φέρνοντας σε ισορροπία το συνολικό σκορ. Ένα αποτέλεσμα που έμεινε μέχρι το φινάλε της κανονικής διάρκειας και έτσι οι δύο αντίπαλοι οδηγήθηκαν στην παράταση.
Εκεί τη λύτρωση για την Οβιέδο έφερε ο Πορτίγιο που στο 103′ βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα και έβαλε… φωτιά στο γήπεδο. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε και οι γηπεδούχοι ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς για την τεράστια αυτή επιτυχία.
¿Plan para hoy? Celebrar como si no hubiera mañana?#OviedoSiempreDePrimera#HoyEsReal#RealOviedo ?⚪ pic.twitter.com/g6NTLOPJ7R
— Real Oviedo (@RealOviedo) June 21, 2025
- GlobalFirepower: Οι μεγαλύτεροι στρατοί του κόσμου για το 2026 – Η χώρα έκπληξη που προηγείται με μεγάλη διαφορά
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Η συνομιλία που «τέλειωσε» τον Σκρέκα από γραμματέα της ΝΔ και το «εκρηκτικό» μήνυμα Μπουκώρου
- Τι νηστεύουμε κατά τη Μεγάλη Εβδομάδα
- LIVE: Ολυμπιακός – ΑΕΚ
- Τραμπ: Στείλαμε όπλα του Ιρανούς διαδηλωτές, αλλά μάλλον τα πήραν οι Κούρδοι
- Η Μύκονος δεν έχει μόνο celebrities, αλλά και παράδοση




