Ολυμπιακός: Χαμός στο ΣΕΦ μετά τη νίκη στο ΟΑΚΑ (pics+vid)
Οι οπαδοί του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για να υποδεχθούν τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα και να τους αποθεώσουν μετά το διπλό στο ΟΑΚΑ.
Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε μια μεγάλη εμφάνιση στο ΟΑΚΑ και κατάφερε να επικρατήσει του Παναθηναϊκού με 99-88 στο πλαίσιο του τρίτου τελικού της Stoiximan GBL, κάνοντας το 2-1 στη σειρά και την Κυριακή θα έχει την ευκαιρία αν νικήσει να στεφθεί πρωταθλητής.
Η εμφάνιση των Ερυθρόλευκων ξεσήκωσε τους οπαδούς του συλλόγου, οι οποίοι θέλησαν να σπεύσουν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για να τους υποδεχθούν μετά το πολύ σημαντικό αυτό αποτέλεσμα μέσα στην έδρα του συνόλου του Εργκίν Αταμάν.
Δείτε βίντεο:
Είναι ιδέα φοβερήηηηη #OlympiacosBC pic.twitter.com/dQ0eLIn6LY
— Ο Ρος ο Γκέλερ (@O_Ross_O_Geller) June 6, 2025
Όπως ήταν λογικό μόλις οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα έφτασαν στο φαληρικό γήπεδο γνώρισαν την αποθέωση από τον κόσμο που τους περίμενε για να τους ευχαριστήσει και να τους συγχαρεί για το μεγάλο διπλό επί του Παναθηναϊκού. Με την παρότρυνση βέβαια για νέα νίκη την Κυριακή που θα δώσει και τον τίτλο στην ομάδα τους.
- Ποσειδώνος: Δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια σε βάρος 23χρονου για το τραγικό τροχαίο
- Οι Αθώοι: Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο στο MEGA
- Σε εξέλιξη η συνάντηση Μητσοτάκη – Ανδρουλάκη: «Κανένα σενάριο εμπλοκής στον πόλεμο» λέει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
- Η «μεταγραφή αεροδρομίου» που έκανε ο Ισίδωρος Κούβελος με τις αδερφές Αλεξανδρή
- Δένδιας σε Χριστοδουλίδη: «Η Ελλάδα θα δώσει όποια βοήθεια μπορεί στην Κύπρο»
- Μια νύχτα μόνο: Ψάχνοντας την αλήθεια

