Megasports: «Να συνεργασθούν οι ελληνικές ομάδες»
Όλα τα νέα από τον κόσμο των σπορ στο Megasports by Stoiximan.
Οι εκπρόσωποι των 5 ομάδων που θα αγωνιστούν στα ευρωπαϊκά κύπελλα, ενημερώθηκαν από την ΟΥΕΦΑ για τις λεπτομέρειες του νέου φορμάτ των τριών διοργανώσεων. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε το «παρών» μέσω τηλεδιάσκεψης και ένα από τα βασικά ζητήματα που έθεσε, ήταν η συνεργασία των ομάδων ώστε να πάνε όσο το δυνατόν καλύτερα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Στον αέρα είναι η συνέχεια του πρωταθλήματος μπάσκετ καθώς η πλευρά του Ολυμπιακού εμμένει μέχρι αυτή την ώρα ότι δε θα πάει στο ραντεβού με τον Υπουργό Αθλητισμού, αντίθετα με τον Παναθηναϊκό. Αμφότεροι πάντως ζητούν τη συνέχιση των τελικών και εγγυώνται την ασφάλεια στα γήπεδα τους.
Στο στούντιο του MEGA βρέθηκε η διεθνής τερματοφύλακας της Βουλιαγμένης Μαρίνα Κοτσιώνη, που μίλησε για την επιστροφή της ομάδας της στην κορυφή του γυναικείου πόλο. Στο χαντμπολ των ανδρών ο Ολυμπιακός έσπασε με το καλημέρα την έδρα της ΑΕΚ, στους τελικούς του πρωταθλήματος.
Εκτός συνόρων τα φλας συγκέντρωσαν οι προπονήσεις της Αργεντινής και της Βραζιλίας, με τους Μέσι και Αντσελότι, ενώ οι 4 φιναλίστ του εφετινού NATIONS LEAGUE, Γερμανία,Πορτογαλία, Ισπανία και Γαλλία ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους.
- «Ζύγιζε μόλις 9 κιλά» – Νέα στοιχεία για τον τραγικό θάνατο του 3χρονου στην Αλεξανδρούπολη
- O Τζόλης νίκησε τον Καρέτσα (5-3) και έγινε 4ος σε ασίστ στον κόσμο το 2025!
- Καλάβρυτα: Αμαξοστοιχία σταμάτησε για να βοηθήσει ορειβάτες – Με καρδιακά προβλήματα ο ένας
- Ισραήλ: Δύο νεκροί μετά από επίθεση Παλαιστίνιου – Η ανακοίνωση της Αστυνομίας
- Σπείρα παραβίαζε μπαλκονόπορτες και έμπαινε σε σπίτια στη Δράμα – Μέλος της συνελήφθη στην Θεσσαλονίκη
- Οριστικό: Την Τρίτη (30/12) θα γίνει το Μαρούσι – Παναθηναϊκός

