Ξέφυγε ο Αταμάν: «Ρατσιστές όσοι έβρισαν την Τουρκία»- «Ήταν τσίρκο – Μπ@στ@, όσοι το έκαναν»
«Μπορεί να βρίζουν τον Παναθηναϊκό, αλλά όχι την Τουρκία», είπε ο Εργκίν Αταμάν, μετά την ήττα της ομάδας του στο ΣΕΦ.
Απίστευτες δηλώσεις από τον Εργκίν Αταμάν, μετά την ολοκλήρωση του δεύτερου τελικού της Stoiximan Greek Basketball League με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.
«Κανείς από τον κόσμο δεν μπορεί να λέει γαμ%$^ η Τουρκία. Αυτό είναι ρατσιστικό», ανέφερε αρχικά ο Τούρκος και πρόσθεσε: «Οσοι το έκαναν αυτά είναι μπάστ@%&.». Παράλληλα, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στη διαιτησία, τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός σούταρε 33 βολές και η ομάδα του 17.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Σοβαρά, δεν είναι αθλητισμός εδώ, σε αυτό το γήπεδο. Κανείς από τον κόσμο δεν μπορεί να λέει γαμ%$^ η Τουρκία. Αυτό είναι ρατσιστικό. Κανείς δεν μπορεί να το λέει. Ούτε για τον Παναθηναϊκό. Μπορεί να βρίζουν τον Παναθηναϊκό, αλλά όχι την Τουρκία. Κανείς δεν μπορεί να το πει. Αυτό είναι το πρώτο και για αυτό πήρα τεχνική ποινή. Στην αρχή του αγώνα όσα έκαναν με τον κ. Γιαννακόπουλο και την οικογένειά του. Οσοι το έκαναν αυτά είναι μπάστ@%&. Και οι διαιτητές… Ο Ολυμπιακός σούταρε 33 βολές, εμείς 17. Να δούμε τι θα γίνει στο ΟΑΚΑ, το σερί θα συνεχιστεί», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Εργκίν Αταμάν, μετά την ήττα του Παναθηναϊκού.
- ΗΠΑ: Για πρώτη φορά έπειτα από χρόνια ρώσοι κοινοβουλευτικοί συναντώνται με αξιωματούχους στην Ουάσιγκτον
- Αυστραλία: Κυκλώνας προκαλεί διακοπή λειτουργίας σε δυο από τις μεγαλύτερες μονάδες παραγωγής ΥΦΑ στον κόσμο
- Βουλγαρία: Από τις λίγες χώρες παγκοσμίως με δημόσια κυρίαρχη τεχνητή νοημοσύνη δωρεάν για τους πολίτες της
- Ο Τραμπ υπόσχεται πως θα καταβληθεί η μισθοδοσία για το προσωπικό ασφαλείας στα αεροδρόμια
- Φλόριντα: Διώκεται νεαρός για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στην έδρα της CENTCOM
- Μέση Ανατολή: Εκκληση για αποκλιμάκωση απευθύνει ο Κόστα στον Χέρτσογκ
