
Θεσσαλονίκη: 24 προσαγωγές και μία σύλληψη μετά την έφοδο διαδηλωτών σε σούπερ μάρκετ για την ακρίβεια
Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης, επικράτησε ένταση μεταξύ αστυνομικών και διαδηλωτών εντός και εκτός του καταστήματος.
Σε 24 προσαγωγές και σε μία σύλληψη, προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία μετά την ένταση που επικράτησε σήμερα το μεσημέρι σε υποκατάστημα γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν ομάδα ατόμων εισήλθε αιφνιδιαστικά για να διαμαρτυρηθεί για την ακρίβεια.
Όλα ξεκίνησαν όταν ομάδα ατόμων από τη συνέλευση «Κίνηση ενάντια στην ακρίβεια» εισήλθε στο κατάστημα επί της Αλ. Σβώλου, στο ύψος της Δημητρίου Γούναρη, για να διαμαρτυρηθεί για την ακρίβεια.
Ένταση και μικροεπεισόδια
Πηγές της Αστυνομίας ανέφεραν πως παρακωλύθηκε η ομαλή λειτουργία της επιχείρησης, αφού δεν επέτρεπαν στον κόσμο εντός του μαγαζιού να προβεί στις αγορές του.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της ΕΛΑΣ, με τους αστυνομικούς να μπαίνουν μέσα στο κατάστημα για να απομακρύνουν τα άτομα.
Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης, επικράτησε ένταση μεταξύ αστυνομικών και διαδηλωτών έξω από το κατάστημα.
- Παρί Σεν Ζερμέν – Άρσεναλ 4-3 πεν., 1-1κ.α.: Ακλόνητοι στην κορυφή της Ευρώπης οι Παριζιάνοι!
- «Είμαστε κοντά σε συμφωνία» – Πόσες φορές το ακούσαμε από τον Τραμπ αλλά…;
- Κέλι Κάρτις: Aπεβίωσε η ηθοποιός του «Trading Places»
- Οργάνωση για τα δικαιώματα μηνύει την ICE για τις συνθήκες στο μεγαλύτερο κέντρο κράτησης μεταναστών των ΗΠΑ
- Φάτοβιτς: «Κυριαρχήσαμε στο πρωτάθλημα και το αξίζαμε»
- Οι καλλιτέχνες αρνούνται να τραγουδήσουν για τον Τραμπ – Κι εκείνος θα τους αντικαταστήσει με μια μεγάλη ομιλία



