
Πρεμιέρα στη Formula 1 με νικητή τον Νόρις (pics)
Η Formula 1 έκανε πρεμιέρα για τη φετινή σεζόν, με τον Λάντο Νόρις να είναι εκείνος που είδε πρώτος την καρό σημαία και έκανε… ποδαρικό.
Πρεμιέρα για τη Formula 1 με το Grand Prix της Αυστραλίας να ολοκληρώνεται, βρίσκοντας νικητή τον Λάντο Νόρις που εκμεταλλεύτηκε το εξαιρετικό Σαββατοκύριακο που είχε, εξασφαλίζοντας χθες την pole position που τον έφερε σε θέση ισχύος.
Μάλιστα ο Βρετανός πιλότος φεύγει από την Ωκεανία έχοντας 26 βαθμούς αφού κατάφερε να πάρει και τον έξτρα πόντο επειδή σημείωσε τον ταχύτερο γύρο στον αγώνα.
Παρέα στον Νόρις θα κάνουν στο βάθρο ο Μαξ Φερστάπεν που τερμάτισε 0.8 δευτερόλεπτα πίσω από τον πρωτοπόρο, ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Τζορτζ Ράσελ.
Τέταρτος ήταν ο Άλμπον που εκμεταλλεύτηκε την ποινή που επιβλήθηκε στον Αντονέλι που έκανε εντυπωσιακή πρεμιέρα στη Formula 1 τερματίζοντας πέμπτος. Στρολ, Χούλκενμπεργκ. Λεκλέρ, Πιάστρι και Χάμιλτον έκλεισαν τη δεκάδα.
LANDO NORRIS WINS THE AUSTRALIAN GRAND PRIX! ?#F1 #AusGP pic.twitter.com/wTMV1El0lK
— Formula 1 (@F1) March 16, 2025
- Πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής Δήμου Αρταίων
- Κίνα: Τουλάχιστον δέκα νεκροί από πλημμύρες – Συνεχίζονται οι καταρρακτώδεις βροχές
- Έχω παιδιά: Η πιο κλασική ενοχή
- Κυριακή Γρίβα: Παραπομπή σε δίκη ζητά η εισαγγελέας για τους τέσσερις αστυνομικούς
- Ευρώπη: Είναι προετοιμασμένη για τις νέες υγειονομικές απειλές; – Οι δύο νέοι κανονισμοί, πώς ενεργοποιούνται
- Το μέλλον της Δημόσιας Τηλεόρασης, επιμύθιο στην Eurovision




