Το έλεγαν εδώ και καιρό στο «Buongiorno» και τελικά αποφάσισαν να το πραγματοποιήσουν. Η μέρα της μεγάλης ανατροπής έφτασε και η Φαίη Σκορδά αποφάσισε να παρουσιάσει την αγαπημένη της συνταγή – όπως τη φτιάχνει στο σπίτι της.
Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής του MEGA, έβγαλε την ποδιά του, πήρε τον ρόλο του βοηθού και άφησε τη «σκηνή» στη Φαίη Σκορδά. Η γνωστή παρουσιάστρια ετοίμασε μια αυθεντική ιταλική συνταγή: παραδοσιακή καρμπονάρα.
Πολύ λίγα υλικά, χωρίς ιδιαίτερο κόπο και το αποτέλεσμα θα σας θυμίσει Ιταλία. Το πιο σημαντικό; Άντεξε και τα σχόλια του Δημήτρη Σκαρμούτσου και στο τέλος κέρδισε το χειροκρότημα της ομάδας.
Σε τηγάνι βάζουμε το γκουαντσιάλε και το σιγοψήνουμε, προκειμένου να βγάλει το λάδι του – σημείωση: το κρατάμε, γιατί θα μας χρειαστεί.
Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε ένα αυγό και δύο κρόκους αυγών, ενώ ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και με ένα σύρμα ανακατεύουμε καλά.
Όσο «χτυπάμε» τα αυγά, ρίχνουμε μέσα και το λάδι που έχουμε κρατήσει από το γκουαντσιάλε.
Μετά προσθέτουμε και το τριμμένο πεκορίνο και ανακατεύουμε καλά, δημιουργώντας μια πολύ ωραία κρέμα. Αν θέλουμε προσθέτουμε και λίγο πιπέρι.
Όσο ανακατεύουμε προσθέτουμε και λίγο νερό από τα μακαρόνια, για να μην βγει η σάλτσα πολύ πηχτή.
Αφού έχουμε βράσει τα μακαρόνια όπως μας αρέσουν (κατά προτίμηση αλ ντέντε), τα βάζουμε στο τηγάνι με το γκουαντσιάλε, ανακατεύουμε και προσθέτουμε σιγά σιγά τη σάλτσα.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.