Παύλος Χατζηπαυλίδης: Πέθανε ο ιδρυτής της Pink Woman
Στα 61 του χρόνια «έφυγε» από τη ζωή ο δημιουργός της αλυσίδας Pink Woman, Παύλος Χατζηπαυλίδης.
Ο επιχειρηματίας και ιδρυτής της Pink Woman, Παύλος Χατζηπαυλίδης, «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών, σκορπόντας τη θλίψη σε συγγενείς, συνεργάτες και φίλους.
Η ανακοίνωση του Προέδρου της εταιρείας Intrafashion Group Δημήτρη Ματεμτζή
Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε τον αδόκητο θάνατο του Παύλου Χατζηπαυλίδη, ιδρυτή της PINK WOMAN. Για κάποιους από εμάς ήταν πολλά παραπάνω από συνεργάτης… ήταν φίλος… ήταν αδελφός.
Η δύναμη, η αγάπη, η αφοσίωση και η δημιουργικότητα που έκρυβε μέσα του, χάραξαν τη ζωή του, αφήνοντας ισχυρό αποτύπωμα.
Θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη, εκτίμηση και απέραντο σεβασμό.
Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην αγαπημένη του σύζυγο Ευγενία.
Λίγα λόγια για τον Παύλο Χατζηπαυλίδη
Με καταγωγή από ένα χωριό της Δράμας, ο Παύλος Χατζηπαυλίδης ήθελε από πολύ νωρίς να δημιουργήσει ένα δικό του concept στην ένδυση, γι’ αυτό και «ακολουθούσε» κάθε πρωτοπορία που έκανε την εμφάνισή της στην παγκόσμια αγορά και εταιρείες όπως Zara και H&M.
Μπήκε στο χώρο της λιανικής με τη διαχείριση διεθνών σημάτων στην πόλη της Καβάλας, η οποία έμελλε να αποτελέσει και την έδρα της Pink Woman, του brand που οραματίστηκε και δημιούργησε για τις γυναίκες το 2006.
Από το εργαστήριο στη Νικήσιανη Παγγαίου όπου παράγονταν τα προϊόντα, οι συνεργασίες επεκτάθηκαν σε Ιταλία, Τουρκία, Κίνα, Μπαγκλαντές, Ινδία, Βιετνάμ, Μαρόκο με αποτέλεσμα μέχρι το 2018 η αλυσίδα να μετρά σχεδόν 80 σημεία, που δημιουργήθηκαν σε όλη την Ελλάδα κυρίως μέσω franchise.
Το 2016 αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα, δημιουργώντας τα κεντρικά γραφεία στην Αθήνα, διατηρώντας ωστόσο ως έδρα την Καβάλα, όπου υπάρχει μέχρι και σήμερα το logistics center. Το 2020 ο όμιλος Intrafashion με επικεφαλής τον Δημήτρη Ματεμτζή, εξαγοράζει την Pink Woman, διατηρώντας μια πολύ καλή σχέση με τον ιδρυτή της μάρκας.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Δευτέρα 10 Μαρτίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης στη Γλυφάδα στις 11.00.
- «Εσύ, ειδικά, έχεις μια θέση στην ιστορία»: Τα τελευταία λόγια της Τζάκι Κένεντι Ωνάση στον τραγικό Τζον-Τζον
- Σορτς: «Να φέρουμε το Κύπελλο στο ΟΑΚΑ» (vid)
- Δουλέψτε κι άρρωστοι, για το καλό της οικονομίας – Tο κατά Μερτς Ευαγγέλιο, με έμπνευση από Ελλάδα
- Η βαθμολογία στη Super League μετά την ολοκλήρωση της 21ης αγωνιστικής
- Πακιστάν: Τουλάχιστον δύο νεκροί και 17 τραυματίες σε βομβιστική επίθεση έξω από αστυνομικό τμήμα
- Εξάρχεια: Φωτογραφίες ντοκουμέντα από τον 45χρονο επιδειξία – Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες





