Ντόντσιτς: «Ανυπομονώ να πάω για ύπνο»
Ο Λούκα Ντόντσιτς φάνηκε εξαντλημένος στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη νίκη των Λος Άντζελες κόντρα στους Ντάλας Μάβερικς.
Ο Λούκα Ντόντσιτς αντιμετώπισε για πρώτη φορά τους Μάβερικς μετά την ανταλλαγή που σόκαρε όλο τον κόσμο και οδήγησε τους Λέικερς στη νίκη με 107-99.
Ο Ντόντσιτς σημείωσε triple double με 19 πόντους, 15 ριμπάουντ και 12 ασίστ σε 35 λεπτά υπενθυμίζωντας για άλλη μια φορά το πόσο σπουδαίος παίκτης είναι, με τον Nick Harrison να είχε διαφορετική άποψη θεωρόντας πως ο Σλοβένος σταρ είναι υπέρβαρος…
Luka Doncic drops a triple-double against the Mavericks, his former team 😤🇸🇮
19 PTS
15 REB
12 AST
3 STL
2 BLK pic.twitter.com/7V6NavZUgs— BasketNews (@BasketNews_com) February 26, 2025
Οι δηλώσεις του Ντόντσιτς
Ο Ντόντσιτς μετά το τέλος του αγώνα παραδέχθηκε ότι ήταν εξαντλημένος και ανυπομονούσε να κοιμηθεί. «Δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω. Νομίζω ότι ήταν στο πρώτο δωδεκάλεπτο, στο δεύτερο δωδεκάλεπτο, δεν ξέρω τι γινόταν. Ήταν απλώς διαφορετικό. Δεν μπορώ καν να εξηγήσω πώς ένιωσα», δήλωσε αρχικά ο Ντόντσιτς.
«Ναι, ήμουν «καυτός». Ξέρετε πώς πάνε αυτά. Αλλά ήταν κάτι που δεν μπορούσα να προβλέψω. Είμαι χαρούμενος που νικήσαμε», συμπλήρωσε ο Σλοβένος σούπερ σταρ των Λέικερς.
Για την αντιμετώπιση της άμυνας των Ντάλας Μάβερικς ρωτήθηκε επίσης ο Ντόντσιτς με τον ίδιο να λέει πως: «Παίρνεις αυτό που σου προσφέρει η αντίπαλη άμυνα. Ανεξάρτητα από το ποιος είναι απέναντί σου, ανεξάρτητα κόντρα σε ποια ομάδα παίζεις. Κάποιες φορές θα σε ντουμπλάρουν και κάποιες όχι. Έτσι, προσπάθησα να διαβάσω το παιχνίδι», σημείωσε ο Σλοβένος γκαρντ.
Στο τέλος το χιούμορ δεν έλειψε από τον Ντόντσιτς αφού ρωτήθηκε για το πως νιώθει λέγωντας: «Υπέροχα. Ανυπομονώ να πάω για ύπνο, ειλικρινά!»
- Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. για βόμβα στα Καλύβια – Εντοπίστηκε κάτω από αυτοκίνητο
- «Ο Γουάινσταϊν έχει εκτίσει την ποινή του»: Η Τζούντι Ντεντς διχάζει – Το «δυσβάσταχτο» πρόβλημα υγείας της
- Ουκρανία: Τι θα γίνει με το δάνειο αποζημιώσεων – Ο χρόνος πιέζει τους Ευρωπαίους συμμάχους της
- Η αξία του κράτους πρόνοιας: Ποιες χώρες της ΕΕ δαπανούν τα περισσότερα;
- Ζελένσκι: Έτοιμο την Τρίτη το σχέδιο 20 σημείων Ουκρανίας και Ευρώπης – Θα διαβιβαστεί στις ΗΠΑ
- LIVE: Γουλβς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ



