Όπως αναμενόταν κατάμεστη θα είναι η «Etihad Arena» του Άμπου Ντάμπι που θα φιλοξενήσει το Final Four, με τη Euroleague να ανακοινώνει πως τα εισιτήρια για τη μεγάλη γιορτή του μπάσκετ εξαντλήθηκαν.
Η διοργανώτρια αρχή έβγαλε σήμερα στον «αέρα» τα εισιτήρια για το κοινό, και όπως χαρακτηριστικά τονίζει, μέσα σε λιγότερο από επτά ώρες δεν έμεινε ούτε… δείγμα. Θυμίζουμε πως αυτή είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της Euroleague που το Final Four δεν θα γίνει σε κάποια ευρωπαϊκή πόλη, αλλάζοντας εντελώς τα δεδομένα.
Η ανάρτηση της Euroleague
«Το Final Four της Euroleague της Turkish Airlines απέδειξε για άλλη μια φορά τη θέση του ως ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα μπασκετικά γεγονότα, καθώς όλα τα εισιτήρια του κοινού για την έκδοση του 2025 έχουν εξαντληθεί επίσημα.
Αυτό σηματοδοτεί μια ιστορική στιγμή καθώς το Final Four της EuroLeague κάνει το ντεμπούτο του στο Άμπου Ντάμπι, έναν παγκόσμιο προορισμό που φημίζεται για τη φιλοξενία αθλητικών εκδηλώσεων παγκόσμιας κλάσης».
🚨 Tickets for the 2025 #F4GLORY have now been sold out 🎫
Αξίζει να σημειωθεί πως οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν την Παρασκευή 23 Μαΐου στις 17:00 και στις 20:00 (σσ. ώρα Ελλάδας), ενώ ο μεγάλος τελικός θα κάνει τζάμπολ στις 19:00 την Κυριακή 25 Μαΐου. Ο μικρός τελικός του Final Four θα αρχίσει τρεις ώρες νωρίτερα.
Ο Παναγιώτης Ρέτσος μίλησε ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Λεβερκούζεν για το Champions League και για το τι θα αντιμετωπίσουν οι «ασπιρίνες» στο Φάληρο
Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ξέσπασε στα social media μετά την 4άρα από την ΑΕΚ και τα βάζει με τον Γιάννη Αλαφούζο, τους παίκτες, αλλά και την κάκιστη διαχείριση του Ράφα Μπενίτεθ – «Νύχτα ντροπής, δρόμο όλοι» και «Ρεζιλίκια» είναι μερικά από τα εκατοντάδες μηνύματα.
Σαράντα και πλέον χρόνια μετά τη λειτουργία του Ιωάννη Παύλου Β΄, το ιστορικό στάδιο της Μαδρίτης επιστρέφει στο επίκεντρο ενός παπικού γεγονότος παγκόσμιας εμβέλειας