Η «Ελενίτσα» επέστρεψε στο «Αλ Τσαντίρι Νιούζ» – Η ακρίβεια και οι 57 ψυχές «που δεν έχουν ησυχάσει ακόμα»
Ένας απολαυστικός διάλογος του «Μήτσου» με την «Ελενίτσα» στον αέρα του αποψινού «Αλ Τσαντίρι Νιούζ»
Στη σκηνή του αποψινού «Αλ Τσαντίρι Νιούζ» στο MEGA ανέβηκε η Ελένη Γερασιμίδου, η οποία έγινε για ακόμα μια φορά η «Ελενίτσα» του Λάκη.
Ο Λάκης Λαζόπουλος, έγινε «Μήτσος» και άκουσε την ιστορία της «Ελενίτσας», η οποία είχε πάει στον γάμο του Νικολάου Ντε Γκρες με την Χρυσή Βαρδινογιάννη!
Παράλληλα, αναφέρθηκαν στον Γιώργο Καλλιακμάνη, στη… σχέση της ΕΡΤ με τον ΣΚΑΙ, στην ακρίβεια που τσακίζει τα νοικοκυριά, καθώς και πολλά από τα κακώς κείμενα της ελληνικής κοινωνίας.
Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του βίντεο υπάρχει και… η guest «εμφάνιση» του Ανθούλας!
Ωστόσο, το τέλος της συνομιλίας τους ήταν συγκλονιστικό, με την «Ελενίτσα» να καλεί τον «Μήτσο» να προετοιμαστεί για τις 28 του μήνα, εκεί που «είναι τα παιδιά που δεν έχουν ησυχάσει ακόμα και μας καλούν να πάμε μέχρι να βρουν το δίκιο τους».
Δείτε όλα όσα είπαν οι δυο τους!
- Γιώτα Τσιμπρικίδου: «Σε έναν χρόνο, έκανα εξωσωματική, απέβαλα και τώρα περιμένω κοριτσάκι»
- Καταπληκτική επέμβαση του Τζολάκη (vid)
- ΠΑΣΟΚ για Mercosur στο Ευρωκοινοβούλιο: Τα ψεύτικα τα λόγια τα γαλάζια!
- Νίκολιτς: «Ίσως είμαστε ακόμη σε κλίμα διακοπών»
- Ολυμπιακός: Η 12άδα για το παιχνίδι με την Παρτιζάν
- Έκκληση από το Χαμόγελο του Παιδιού στην 16χρονη Λόρα να επικοινωνήσει – Το μήνυμα του πατέρα της

