
«Αλ Τσαντίρι Νιουζ»: Ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει στις 26 Φεβρουαρίου
Επειδή μια φορά δεν είναι αρκετή, ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει με ένα δεύτερο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» μέσα στο Φεβρουάριο, αυτή τη φορά έχοντας ως καλεσμένη τη Ματούλα Ζαμάνη.
Μια φορά μέσα στον Φεβρουάριο δεν είναι αρκετή! Το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» και ο Λάκης Λαζόπουλος ανανεώνουν το ραντεβού τους με τους τηλεθεατές για την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου στις 21:00, στο MEGA.
Καλεσμένη της σατιρικής εκπομπής η Ματούλα Ζαμάνη. «Κι αν το χαμόγελο του λείπει αυτού του κόσμου»… η τραγουδοποιός ανεβαίνει στη σκηνή του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ», και παρέα με τον Λάκη Λαζόπουλο, προσκαλούν τους τηλεθεατές να τραγουδήσουν μαζί τους και να το ξαναβρούν.
Το «Τσαντίρι» μεταμορφώνεται σε σκηνή Επιθεώρησης και φιλοξενεί για δεύτερη φορά, μετά την πρεμιέρα, την αγαπημένη του Λάκη, Ελένη Γερασιμίδου. Παράλληλα, ο Λάκης Λαζόπουλος δίνει χώρο στη νέα γενιά κωμικών, προσκαλώντας την stand-up comedian, Ήρα Κατσούδα σε ένα act από κοινού με τον «ανιψιό» του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ», Κώστα Σιάφη.
Οι τηλεθεατές μπορούν να υπολογίζουν, όπως σε κάθε εκπομπή, στο εύστοχο σχόλιο του Λάκη Λαζόπουλου. Παράλληλα το «Τσαντίρι» φέρνει απολαυστικά AI βίντεο με νέες περσόνες και βρίσκει τις κατάλληλες αποκριάτικες στολές για τους ανθρώπους της τηλεόρασης.
Η σάτιρα θα συνεχίσει να βρίσκει το δρόμο της στη μικρή οθόνη μέσα από το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ», την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου στις 21:00, στο MEGA.

#tsantiri
- Συμφωνία του ΠΑΟΚ με Αλεξάντερ και Γκρέι
- Συναγερμός στην Αριζόνα: Θάνατος από ένα νέο, επιθετικό στέλεχος του χανταϊού
- Ρούμπιο: Ο Τραμπ δεν έχει καμία γνωστική διαταραχή
- Τραυματισμός τουρίστριας στο φαράγγι των Ανύδρων – Επιχείρηση διάσωσης από την Πυροσβεστική
- Τα λάθη που «ανεβάζουν» τα τεκμήρια κατοικίας – Τι να προσέξετε
- Εθνική Ελλάδας: Η τελευταία προπόνηση πριν το φιλικό με τη Σουηδία (vids+pics)

