Αυτoί σφυρίζουν τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη
Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές των αναμετρήσεων του ΠΑΟΚ με την Στεάουα και του Παναθηναϊκού με τη Βίκινγκουρ.
ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός ρίχνονται στη μάχη της Ευρώπης και αυτή την εβδομάδα (20/2) θέλοντας να κάνουν την ανατροπή στις ρεβάνς τους και να προκριθούν στην επόμενη φάση του Europa League και Conference League αντίστοιχα.
Οι Θεσσαλονικείς θα ταξιδέψουν στο Βουκουρέστι για να αντιμετωπίσουν την Στεάουα, έχοντας στην… πλάτη τους το εις βάρος τους 2-1. Στο μεταξύ γνωστός έγινε ο διαιτητής της αναμέτρησης με τον Ματέι Γιουγκ. Ο Σλοβένος είχε βρεθεί στη νίκη των Ασπρόμαυρων επί της Σλάβια Πράγας, ενώ έχει περάσει από την Ελλάδα για αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου.
Βοηθοί του 44χρονου ρέφερι θα είναι οι συμπατριώτες του, Ζούνιτς και Βιντάλι, με τον Άντιτς να εκτελεί χρέη 4ου και τους Πέριτς-Πόνις να βρίσκονται στο VAR.
Ποιος σφυρίζει στο ΟΑΚΑ
Από την πλευρά τους, οι Πράσινοι, θα υποδεχθούν τη Βίκινγκουρ και θα ψάξουν την ανατροπή για να γλυτώσουν το… κάζο από τους Ισλανδούς. Τον αγώνα θα διευθύνει, όπως ανακοίνωσε η UEFA, o Ράντε Ομπρένοβιτς. O Σλοβένος δεν έχει πετύχει ελληνική ομάδα σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, αλλά έχει βρεθεί σε αγώνες για τη Superleague.
Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Γιούρε Πράπροπτνικ και Γκρέγκα Κορτέζ, ως 4ος διαιτητής ορίστηκε ο Ντέγιαν Μπάλαζιτς, ενώ στο VAR θα είναι ο Ασμίρ Σάγκροβιτς με βοηθό τον Ντένις Σαμπάναγκιτς.
- Σκάνδαλο Έπσταϊν: Φωτογραφίες δείχνουν τον πρίγκιπα Άντριου πάνω από γυναίκα που είναι ξαπλωμένη στο πάτωμα
- Λόρα: Νέα τροπή στην υπόθεση της εξαφάνισή της – Πώς κατάφερε να πετάξει για Γερμανία;
- Μια κυβέρνηση που δεν έχει ποτέ ευθύνη
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (31/1): Δράση με Εθνική πόλο, μπασκετικό Ολυμπιακό και Super League
- Γραφεία: Πόσο πωλείται το τ.μ. – Οι φθηνές, ακριβές περιοχές [γραφήματα]
- Brexit: Πως έφτασε η Βρετανία σε έξοδο από την ΕΕ

