ΠΑΟΚ για Δομάζο: «Θα τον θυμόμαστε σαν έναν αντίπαλο που με το μοναδικό ταλέντο κέρδιζε πάντα τον σεβασμό μας»
Το μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον θάνατο του Μίμη Δομάζου – «Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του», αναφέρει μεταξύ άλλων.
Βαρύ πένθος στο ελληνικό ποδόσφαιρο για τον θάνατο του στρατηγού του Παναθηναϊκού και της Εθνικής ομάδας, Μίμη Δομάζου, που «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών το πρωί της Παρασκευής (24/1).
Τόσο η ΕΠΟ, όσο και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, είπαν το δικό τους «αντίο» στον «στρατηγό» του ελληνικού ποδοσφαίρου, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να στέλνει με τη σειρά της το δικό της μήνυμα.
Το μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον Δομάζο
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει την θλίψη της για την απώλεια του μεγάλου Μίμη Δομάζου.
Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του, θα τον θυμόμαστε σαν εναν αντίπαλο που με το μοναδικό ταλέντο, αλλά και το εξαιρετικό του ήθος, κέρδιζε πάντα τον σεβασμό μας… #RIP pic.twitter.com/qu6dD0ZpgP— PAOK FC (@PAOK_FC) January 24, 2025
«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει την θλίψη της για την απώλεια του μεγάλου Μίμη Δομάζου. Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του, θα τον θυμόμαστε σαν έναν αντίπαλο που με το μοναδικό ταλέντο, αλλά και το εξαιρετικό του ήθος, κέρδιζε πάντα τον σεβασμό μας».
- «Ο Σέιμπεν Λι έκλεισε στην Εφές – Ανακοινώνεται άμεσα η μεταγραφή» (pic)
- Τουλάχιστον ένας νεκρός από τις σφοδρές πλημμύρες στην νότια Ισπανία – Δύο αγνοούμενοι
- «Στοίχημα» για το λιανικό εμπόριο το τελευταίο τρίμηνο της χρονιάς
- «Ο Πέρεθ θέλει τον Ζιντάν στο πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης»
- Άργησε αλλά πήρε… μπρος τελικά η boxing day στη Βρετανία
- Όταν η άκρα δεξιά φοράει την pop «στολή» της: Πώς περνά στις playlists και τα memes μας


