
Στο Περιστέρι για το Ατρόμητος – Ολυμπιακός ο μικρός Γιαννάκης (pics)
Στο Περιστέρι για το ματς του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο βρίσκεται και ο μικρός Γιαννάκης.
Ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο Περιστέρι για την 19η αγωνιστική της Super League στο ματς που ανοίγει την αυλαία για την σημερινή μέρα (19/1).
Οι δύο ομάδες έχουν διαφορετικούς βίους στο πρωτάθλημα. Ο μεν Ολυμπιακός θέλει τη νίκη για να παραμείνει μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ενώ οι Περιστεριώτες ψάχνουν να βγάλουν αντίδραση στο πολύ κακό διάστημα που διανύουν το τελευταίο χρονικό διάστημα και να κάνουν μια καλή εμφάνιση στην έδρα τους μετά από αρκετό καιρό.
Στο Περιστέρι για να παρακολουθήσει το παιχνίδι βρίσκεται και ο μικρός Γιαννάκης, ο οποίος είναι αναμφίβολα ένα πρόσωπο αγαπητό και αποδεκτό από όλους στο ελληνικό ποδόσφαιρο, παρά το γεγονός πως είναι υποστηρικτής του ΠΑΟΚ.
Μάλιστα κατά την είσοδο των ομάδων ο Γιάννης μπήκε στο γήπεδο μαζί με την ομάδα του Ατρομήτου και τον κρατούσε ο Αμρ Ουάρντα,
Δείτε φωτογραφίες του μικρού Γιάννη:
- Γιάννης και Μαράια παίζουν μποξ και… προειδοποιούν γαμπρούς και νύφες των παιδιών τους: «Ερχόμαστε για σας»
- Εβδομάδα εξελίξεων στη Βουλή: Την Τετάρτη στην επιτροπή Θεσμών οι Δεμίρης και Τζαβέλλας για τις υποκλοπές
- Κάννες: Ηχηρή απουσία της Μπάρμπρα Στρέιζαντ – Γιατί ακύρωσε την εμφάνισή της
- Ανδρουλάκης: Οκτώ δεσμεύσεις του ΠΑΣΟΚ για το ιδιωτικό χρέος – Η κυβέρνηση ταυτίστηκε με τη λεηλασία των ξένων funds
- Βατικανό: Μαθητές έμαθαν στον Πάπα να κάνει το «six – seven» [βίντεο]
- «Η Μπαρτσελόνα έχει στην κορυφή της λίστας της τον Βασίλη Σπανούλη»


