
Πρώτη ΚΟ και κοπή πίτας για τον ΣΥΡΙΖΑ – «Τον άλλο μήνα αξιωματική αντιπολίτευση»
Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έκοψαν βασιλόπιτα στη Βουλή, με τον Παύλο Πολάκη να εύχεται να επιστρέψει το κόμμα στην αξιωματική αντιπολίτευση.
Την ευκαιρία να κόψουν τη βασιλόπιτα του 2025 είχαν σήμερα οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στη Βουλή.
Ο πρόεδρος του κόμματος Σωκράτης Φάμελλος πήρε το μαχαίρι και έκοψε τα κομμάτια, με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία να χειροκροτούν.
Η ευχή Πολάκη για τον ΣΥΡΙΖΑ
Ο πρόεδρος του κόμματος ευχήθηκε υγεία, ειρήνη και πρόοδο, επαναλαμβάνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ είναι ένα προοδευτικό κόμμα.
Ωστόσο, την… παράσταση έκλεψε ο Παύλος Πολάκης, καθώς ευχήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ να επιστρέψει στη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
«Σε ένα μήνα αξιωματική αντιπολίτευση» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πολάκης, με τον Σωκράτη Φάμελλο να απαντά «πιο γρήγορα».
- Κεφαλονιά: Μυστήριο με τα όσα έγιναν πριν λιποθυμήσει η Μυρτώ – Θρίλερ με την εμπλοκή και άλλων προσώπων
- Μητσοτάκης: Θέλουμε να δούμε μια μακροπρόθεσμη και βιώσιμη λύση για τη Γάζα
- Άνοιξε ο δρόμος για την πρόσληψη Δώνη στη Σαουδική Αραβία – Απολύθηκε ο Ρενάρ
- Που κρύβεται η Σάρα Φέργκιουσον όλους αυτούς τους μήνες;
- Ζέλσον Μαρτίνς: «Πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα»
- Time 100 2026: Νετανιάχου, Anthropic, Πάπας και MrBeast; Παλιό και νέο αίμα στη λίστα επιρροής

