
Θεσσαλονίκη:14χρονος τραυμάτισε με μαχαίρι τον πατέρα της φίλης του
Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων, στη Θεσσαλονίκη - 14χρονος επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο στον πατέρα της φίλης του
Ακόμη ένα αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων, στη Θεσσαλονίκη, όπου ένας 14χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι στον 64χρονο πατέρα της φίλης του.
Ο 64χρονος νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική
Η επίθεση έγινε μέσα στην οικία του 64χρονου όπου βρίσκονταν η 16χρονη κόρη του και ο 14χρονος, ο οποίος φέρεται να έχει σχέση με την κοπέλα. Κάποια στιγμή το κορίτσι άρχισε να μαλώνει με τον πατέρα της και κάτω από άγνωστες συνθήκες ο 14χρονος τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο τον 64χρονο που νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική.
Λίγες ώρες αργότερα ο 14χρονος, σύμφωνα με τη voria, εντοπίστηκε και συνελήφθη από τους αστυνομικούς για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
- Απόδραση δύο κρατουμένων από το νοσοκομείο Τρικάλων
- Η Νατάσα Λιόν «συνελήφθη» από την ICE αφού απομακρύνθηκε από την πτήση της
- Φιντάν: Ελλάδα και Κύπρος δεν χρειάζονται στρατιωτική συνεργασία με το Ισραήλ – Η συνεργασία τους φέρνει προβλήματα
- ΗΠΑ: Γιατί ο αποκλεισμός των ιρανικών λιμανιών μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ
- Υπόκλιση σε Ντόρσεϊ από τη Euroleague: «Είναι κορυφαίος και απολαμβάνει κάθε στιγμή» (vid)
- Σπάρτη: «Εξαφανίστηκε» ο Ταΰγετος λόγω πυκνής ομίχλης

