Live το Αλ Τσαντίρι Νιουζ του Λάκη Λαζόπουλου από το MEGA
Σαρωτικός, ανατρεπτικός, ανθρώπινος ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει με το Αλ Τσαντίρι Νιουζ στο MEGA και η Τετάρτη αποκτά ξεχωριστό ενδιαφέρον. Λαμπεροί καλεσμένοι και μια έκπληξη
Το ανατρεπτικό δελτίο Αλ Τσαντίρι Νιουζ φιλοξενεί το MEGA και ο Λάκης Λαζόπουλος σχολιάζει με τρόπο μοναδικό και ουσιαστικό τους πάντες και τα πάντα.
Η πλούσια επικαιρότητα περνά από τα φίλτρα του Λαζόπουλου, ο οποίος θα συναντήσει επί σκηνής τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο την… «κοντή κομμώτρια», που ως δίδυμο έγραψαν ιστορία, χαρίζοντας μοναδικές στιγμές γέλιου.
Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος συμμετέχει ζωντανά σε ένα σατιρικό debate με τον Λάκη Λαζόπουλο για την επιστροφή των «κομμωτριών». Την τελική απόφαση για τη μεταμόρφωσή τους επί σκηνής θα την πάρει το κοινό!
Τη σκηνή του Αλ Τσαντίρι Νιουζ θα κοσμήσει και ο Γιάννης Μπέζος, οι εμφανίσεις του οποίου έχουν πάντα μεγάλο ενδιαφέρον. Ο Γιάννης Μπέζος που δεν μασάει τα λόγια του θα συζητήσει με τον Λάκη Λαζόπουλο πολλά, ενώ ίσως μάθουμε και το παρασκήνιο της θεατρικής συνεργασίας τους τον φετινό χειμώνα στο θέατρο Βέμπο για την παράσταση «Ένας ήρωας με παντούφλες».
Οι εκπλήξεις και οι προσφορές γέλιου και ποιοτικής ψυχαγωγίας, είδος προς εξαφάνιση στις ημέρες μας, δεν σταματούν εδώ. Ο Λάκης Λαζόπουλος κρατάει επτασφράγιστο μυστικό την καλεσμένη του. Οι πληροφορίες μιλούν για γυναίκα καλλιτέχνη, που θα εμφανιστεί ξαφνικά στο τρίτο μέρος της εκπομπής και θα έχει μια απίστευτη συνάντηση με τον Λάκη Λαζόπουλο, στην οποία ο αυτοσχεδιασμός θα «δώσει ρέστα»!
- Πειραιάς: Πάνω από 4 ώρες κράτησε το χειρουργείο του 2χρονου παιδιού που δέχτηκε επίθεση από σκύλο
- Αργυρώ – Δροσερά και ελαφριά γλυκά: Το Μ. Σάββατο μαζί με το ΒΗΜΑ
- Μετά το Ντουμπάι… πού; – Ποια ευρωπαϊκή πόλη μπορεί να γίνει η νέα πατρίδα των υπερπλούσιων;
- Άννα Βίσση: Και δεύτερος συνεργάτης αποχωρεί από το σχήμα της
- Μέσα στις υπόγειες πυραυλικές πολιτείες του Ιράν – «Ο γρανίτης που τις προστατεύει είναι εκατομμυρίων ετών»
- Ρωσία: Νεκρή καθηγήτρια σε σχολείο – Δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από 17χρονο μαθητή της








