
Δανάη Μπάρκα: Η σπάνια αναφορά στον βιολογικό πατέρα της
Η Δανάη Μπάρκα εξομολογείται για την ιδιαίτερη σχέση της με τον πατέρα της.
Η Δανάη Μπάρκα βρέθηκε προσκεκλημένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» στον ΑΝΤ1 και μεταξύ άλλων μίλησε για τους γονείς της.
Δεν θυμάμαι τους γονείς μου ως ζευγάρι
«Δεν θυμάμαι τους γονείς μου ως ζευγάρι, αλλά τους θυμάμαι και τους βλέπω πάντα στις μεγάλες χαρές και τις λύπες. Ο πατέρας μου είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος δεν ασχολείται με τον χώρο του θεάματος, οπότε αυτός είναι ο λόγος που εσείς δεν τον ακούτε. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, πολύ γλυκός, πολύ καλός, όλα μας τα καλοκαίρια τα περνούσαμε στα Γιάννενα.»
Τα τρυφερά λόγια για τον πατέρα της
«Έχουμε ζήσει υπέροχα, τον αγαπάω πολύ, τον θαυμάζω για πολλούς λόγους. Πάντα ήμασταν κοντά, τώρα λόγω δουλειάς μπορεί να χαθώ, αλλά θα είναι για 2 – 3 ημέρες, που δεν θα μιλήσουμε στα τηλέφωνα. Μιλάω συχνά για τον μπαμπά μου και θα πω ιστορίες στην εκπομπή, απλά δεν έχουν την ίδια αναπαραγωγή με αυτά που θα πω για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη», είπε η Δανάη Μπάρκα.
Για την Βίκυ Σταυροπούλου
«Η μαμά μου έχει το σύνδρομο του καλού παιδιού. Δεν θέλει ποτέ να πληγώνει, να στεναχωρεί, θέλει όλα να είναι καλά. Οπότε, όταν αυτό επηρεάζει εμένα, εκεί πλέον θα μπουν όρια. Θα της πω: “άκου, είμαστε διαφορετικές προσωπικότητες. Ό,τι συμβαίνει σε εσένα δεν πρέπει να επηρεάζει εμένα και το αντίστροφο”. Η μαμά μου δεν έχει καταλάβει ακόμη ότι έχω μεγαλώσει, αλλά αυτό είναι συγχρόνως και πολύ γλυκό».
- Γερμανία: Νέα απεργία των πληρωμάτων καμπίνας της Lufthansa
- Σοκ στον ΠΑΟΚ με Ντεσπόντοφ: Τέλος η σεζόν για τον Βούλγαρο
- NATO Allies Refuse to Join Trump Iran Blockade Plan
- Κομισιόν: Ψάχνει για καρτέλ στη σοκολάτα
- Ντόναλντ Τραμπ: Παρήγγειλε fast food στον Λευκό Οίκο και άφησε 100 δολάρια φιλοδώρημα
- LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λιντς





