Πρόβλημα με Σλούκα στον Παναθηναϊκό
Ανησυχία επικρατεί στις τάξεις του Παναθηναϊκού καθώς ο Κώστας Σλούκας αποχώρησε από το ντέρμπι με ένα πρόβλημα στον ώμο.
Ο Παναθηναϊκός είδε τον Ολυμπιακό να περνά από το ΟΑΚΑ με 94-89 και να τον πιάνει στη βαθμολογία της Euroleague μετά την 8η αγωνιστική.
Η ήττα από τους Ερυθρόλευκους δεν ήταν το μόνο πρόβλημα για τον Εργκίν Αταμάν αφού όπως όλα δείχνουν ο Κώστας Σλούκα αποκόμισε ένα πρόβλημα τραυματισμού.
Συγκεκριμένα, ο αρχηγός του «τριφυλλιού» αισθανόταν κάποιες ενοχλήσεις στον αριστερό του ώμο, με την κάμερα να τον «πιάνει» σε ένα τάιμ άουτ όπου δεχόταν τις πρώτες βοήθειες από τον φυσιοθεραπευτή του συλλόγου.
Όπως είναι λογικό ο Έλληνας γκαρντ αναμένεται να πάει για εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί τι ακριβώς συμβαίνει και αν είναι κάτι σοβαρό ενόψει και της συνέχειας.
- Κανέλλη: Η Ελλάδα συμμετέχει στον πόλεμο – Το κόστος θα το πληρώσει ο λαός
- Νέα εποχή στο ελληνικό βόλεϊ: Η Novibet μεγάλος χορηγός ονοματοδοσίας της Volley League έως το 2028
- Ανοιχτά ενδεχόμενα για το πολιτικό του μέλλον άφησε ο Κωνσταντινόπουλος – «Νιώθω σίγουρος για αυτό που έκανα»
- Παραλήρημα Θεοχάρη στη Βουλή: «Αφού δεν σας ενδιαφέρει η Ελλάδα γιατί είστε βουλευτής», είπε στον Καζαμία – Χαμός στην Ολομέλεια
- Νέα Αριστερά: Οι ευθύνες της κυβέρνησης είναι τεράστιες για τον αφθώδη πυρετό στη Λέσβο
- Rosalia-Δημήτρης Παπαϊωάννου: Καθηλωτική συμμαχία πεφωτισμένης ποπ – «Ως Αφροδίτη της Μήλου»

