Στην Πάτρα για το «3/3» ο Ολυμπιακός
Η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη ΝΕ Πατρών για την 3η αγωνιστική της Α1, το μεσημέρι του Σαββάτου (26/10, 14:00).
Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα το Σάββατο (26/10), με εκτός έδρας «αποστολή». Στις 14:00, οι «ερυθρόλευκοι» νταμπλούχοι Ελλάδας αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την ΝΕ Πατρών, για την 3η αγωνιστική της Α1, με στόχο το «τρία στα τρία».
Στη συνέχεια, την Τετάρτη (30/10, 19:15), ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τη Σαβόνα στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για την 3η «στροφή» της φάσης των ομίλων του Champions League.
«Να δοκιμάσουμε και καινούργια πράγματα»
«Υστερα από δύο καλές εμφανίσεις με Σαμπαντέλ και Απόλλωνα, θέλουμε να κρατήσουμε τον ρυθμό μας και να δοκιμάσουμε και καινούργια πράγματα στο παιχνίδι μας στην Πάτρα.
Αρχίζουμε να βρίσκουμε ρυθμό και την ταυτότητα μας και εστιάζουμε κυρίως στο σημαντικό ματς με την Σαβόνα, την Τέταρτη», υποστήριξε ο Τάκης Δήμου.
- Μετανάστευση: Οι υπουργοί της ΕΕ συμφώνησαν για τις απελάσεις – Ανησυχούν οι οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων
- Ειρήνη Μουρτζούκου: Θα προκύψει, με αποδείξεις, ποιοι και γιατί ευθύνονται για τον θάνατο του Παναγιωτάκη
- Super League: Το πρόγραμμα ως το τέλος της κανονικής διάρκειας
- Ουκρανία: Νέες ρωσικές προωθήσεις – Ρήγμα στη Ζαπορίζια, εξόντωση εφεδρειών του Κιέβου (χάρτης)
- Αταμάν: «Γι’ αυτό έφερα τον Τι Τζέι Σορτς στον Παναθηναϊκό» (vid)
- Αλκοόλ: Ποιοι είναι οι μεγαλύτεροι πότες στην ΕΕ; – Ο απροσδόκητος πρωταθλητής νηφαλιότητας



