Η αποτυχημένη πρόβλεψη του Σίρερ που έγινε… viral: «Δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα, εύκολη νίκη»
Χαμός έχει γίνει στην Αγγλία με την αποτυχημένη πρόβλεψη του Άλαν Σίρερ για την εικόνα και το αποτέλεσμα του αγώνα της κόντρα στην Ελλάδα.
Η Ελλάδα έκανε το απόλυτο έπος στην Αγγλία και επικράτησε με 2-1 μέσα στο Γουέμπλεϊ, με τον Βαγγέλη Παυλίδη να σκοράρει δύο φορές και να κρίνει το ματς, που φυσικά έγινε υπό τη σκιά της μεγάλης απώλειας του Τζορτζ Μπάλντοκ.
Ωστόσο, αυτό που έχει κάνει τον γύρο του κόσμου και έχει γίνει… viral είναι η αποτυχημένη πρόβλεψη του Άλαν Σίρερ για το σπουδαίο ματς της Ελλάδας με την Αγγλία στο Λονδίνο για την τρίτη αγωνιστική του Nations League.
Ο Άγγλος θρύλος μέσω σχολίου στο live της Daily Mail θέλησε να προβλέψει την έκβαση του αγώνα ανάμεσα στην Αγγλία και την Ελλάδα, αλλά αυτό δεν… πήγε και πολύ καλά, αφού υπολόγισε χωρίς τους απίθανους Έλληνες διεθνείς, που πήραν τη σπουδαία νίκη.
Αναλυτικά η πρόβλεψη του Άλαν Σίρερ:
«Δεν περιμένω κανένα πρόβλημα για την Ελλάδα. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο σε αυτό το επίπεδο, αλλά σε αυτά τα δύο ματς θα είμαστε άνετοι. Η Αγγλία θα νικήσει, εύκολα και πειστικά», είπε ο Σίρερ και… δεν πήγε ταμείο.
- Συνομιλία Ερντογάν με Μαδούρο για την έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στην Βενεζουέλα και τις ΗΠΑ
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
- Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]
- Νέες απαγωγές στη Νιγηρία – Κακοποιοί απήγαγαν χωρικούς και ζητούν λύτρα
- Η Χαμάς είναι έτοιμη να παραδώσει τα όπλα της σε μια παλαιστινιακή αρχή, «αν σταματήσει η κατοχή»
- Οι ΗΠΑ θέτουν προς πώληση 250 τεθωρακισμένα στην Πολωνία για… 1 δολάριο!
