
Ο Βαγγέλης Λιόλιος επανεξελέγη πρόεδρος της ΕΟΚ
Ο Βαγγέλης Λιόλιος επανεξελέγη πρόεδρος της ΕΟΚ στις εκλογές που έγιναν σήμερα (15/9).
Ο Βαγγέλης Λιόλιος διατήρησε την θέση του στον προεδρικό θώκο της ομοσπονδίας, καθώς επανεξελέγη στις εκλογές της ΕΟΚ που έγιναν σήμερα (15/9) στα γραφεία της.
Επίσης ο Λιόλιος διατήρησε και τη θέση του εκπροσώπου στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, όπως προέκυψε μετά από την εκλογική διαδικασία το απόγευμα της Κυριακής.
Η επικράτηση ήταν συντριπτική καθώς ο Πρόεδρος της ΕΟΚ έλαβε το 77% των ψήφων, ενώ ο Παναγιώτης Φασούλας έμεινε εκτός του διοικητικού συμβουλίου.
Ο μοναδικός εκπρόσωπος του συνδυασμού «Πρώτα το μπάσκετ» που εξελέγη στο Δ.Σ είναι ο Γιάννης Μπουρούσης, που θα είναι μεταξύ των 16 ατόμων του συμβουλίου.
Ο Βαγγέλης Λιόλιος συγκέντρωσε 565 ψήφους, έναντι 172 του Παναγιώτη Φασούλα, με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται στο 77-23%.
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τρίτης
- Ιράν: Ο Τραμπ θέτει μόνος του προθεσμίες και μετά τις ακυρώνει – Απάντηση στην «αναστολή επίθεσης»
- Πώς η μοναξιά επηρεάζει την καρδιάς μας;
- ΔΥΠΑ: Ειδικά προγράμματα 15.000 θέσεων για Δήμους και Περιφέρειες
- Τροχαίο στην Πετρούπολη: Νεκρός 36χρονος οδηγός
- Greece Approves Purchase of Bergamini Frigates

