«Στόχος του Ολυμπιακού να γίνει Final Four της EuroLeague στο ΣΕΦ»
Δημοσίευμα από την Ιταλία αναφέρει πως οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού έχουν θέσει ως στόχο τη διεξαγωγή του Final Four της Euroleague στο ΣΕΦ.
Ο Ματέο Αντρεάνι μέσω ανάρτησής του στο «Χ» αποκάλυψε την πρόθεση των αδερφών Αγγελόπουλων να γίνει μέσα στα επόμενα χρόνια ένα Final Four της Euroleague στο ΣΕΦ. Aνέφερε επίσης και τη συνάντηση που είχαν οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη σήμερα Παρασκευή (13/9), με στόχο την παραχώρηση του γηπέδου για τα επόμενα 99 χρόνια στους «ερυθρόλευκους».
Η σχετική ανάρτηση:
«Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη είχαν σήμερα το πρωί οι Πρόεδροι του Ολυμπιακού, αδελφοί Αγγελόπουλοι. Συζητούν την παραχώρηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας στον Ολυμπιακό για τα επόμενα 99 χρόνια», ανέφερε στον προσωπικό του λογαριασμό στο «Χ» ο Ιταλός δημοσιογράφος.
«Στόχος είναι επίσης να φιλοξενηθεί Final Four της EuroLeague στο ΣΕΦ τα επόμενα χρόνια», καταλήγει στο ρεπορτάζ του ο Αντρεάνι.
Αξίζει να σημειωθεί πως το τελευταίο Final Four της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης που έγινε στο ΣΕΦ ήταν το 1993, με τον ΠΑΟΚ να συμμετέχει τότε και τη Λιμόζ να ανακηρύσσεται πρωταθλήτρια Ευρώπης.
- Πούτιν: Αυτό είναι το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Ρώσου προέδρου – Υποσχέθηκε νίκη στον πόλεμο στην Ουκρανία
- Το ποδόσφαιρο στο χείλος μιας μικρής «επανάστασης»
- Έλον Μασκ: Ο πλουσιότερος πολίτης του κόσμου για το 2025 ήταν και ο πιο χαοτικός – «Κεταμίνη, ναζισμός, μίσος»
- Η Πολωνία καταγγέλλει ρωσική εκστρατεία προπαγάνδας με βίντεο ΑΙ στο TikTok
- Ψηφιακή μετάβαση: Ποιους παρασέρνει ο αυτός ο «χείμαρρος»; Οι εργασιακές μεταλλάξεις και οι ανθεκτικοί κλάδοι
- Άρης: Μεταγραφική σύσκεψη στο προπονητικό κέντρο



