Στην αποστολή της Νιουκάστλ ο Τονάλι
Ο Σάντρο Τονάλι είδε το όνομά του στην αποστολή της Νιουκάστλ, μετά τη δεκάμηνη τιμωρία του για παράβαση των κανόνων περί στοιχηματισμού.
Ο Σάντρο Τονάλι θα συμπεριληφθεί στην αποστολή της Νιούκαστλ για την αυριανή (28/8) αναμέτρηση του League Cup με τη Νότιγχαμ Φόρεστ και ενδέχεται να κάνει την επανεμφάνισή του στους αγωνιστικούς χώρους, αφότου έληξε η δεκάμηνη τιμωρία που του επέβαλε τον περασμένο Οκτώβριο η ιταλική ομοσπονδία, για παράβαση των κανόνων περί στοιχηματισμού.
«Θα είναι σίγουρα στην αποστολή, εφόσον «βγάλει» τη σημερινή προπόνηση. Είναι έτοιμος. Δεν έχει τον αγωνιστικό ρυθμό, για τον οποίο οι παίκτες θα σας πουν ότι είναι το σημαντικότερο πράγμα στο παιχνίδι, αλλά έχει κάνει όλα τα άλλα. Έχει δουλέψει πολύ σκληρά με την επιστημονική ομάδα, ώστε να είναι σε καλύτερη κατάσταση απ’ όσο ήταν όταν τιμωρήθηκε» δήλωσε σχετικά ο προπονητής της Νιούκαστλ, Εντι Χάουι.
Ο 24χρονος Ιταλός μέσος μεταγράφηκε στους «ανθρακωρύχους» πέρυσι το καλοκαίρι από τη Μίλαν και πρόλαβε να αγωνιστεί σε δώδεκα παιχνίδια, σκοράροντας μία φορά, πριν του επιβληθεί αποκλεισμός δέκα μηνών από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της πατρίδας του. Στο διάστημα που μεσολάβησε, ο Τονάλι ακολούθησε πρόγραμμα θεραπειών για ανθρώπους εθισμένους στον τζόγο και πραγματοποίησε ομιλίες, σχετικά με τους κινδύνους των τυχερών παιχνιδιών.
- Πετρέλαιο: Οι τιμές παραμένουν υψηλές, αλλά δεν παρουσιάζουν τις απότομες ανόδους των τελευταίων ημερών
- Καζακστάν: Εγκρίθηκε σε δημοψήφισμα το νέο, αμφιλεγόμενο Σύνταγμα της χώρας
- Ο Τραμπ ζητά βοήθεια από την Κίνα και πιέζει το ΝΑΤΟ να συμμετάσχει στο άνοιγμα του Ορμούζ
- Η κυβέρνηση του Ιράν ανακοίνωσε αύξηση 60% στον κατώτατο μισθό
- Γαλλία: Στον δεύτερο γύρο θα κριθεί η έκβαση των δημοτικών εκλογών στις μεγάλες πόλεις
- Ιράν: Δεν θα συμμετέχει η Γερμανία σε επιχείρηση στα Στενά του Ορμούζ, ξεκαθαρίζει ο Βάντεφουλ

