Τραγωδία στο Κιλκίς – Ένας νεκρός και τέσσερις τραυματίες σε μετωπική σύγκρουση δύο ΙΧ
Το τροχαίο σημειώθηκε στην επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης – Πετριτσίου, στο ύψος της Νέας Σάντας Κιλκίς.
Τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό και τέσσερις τραυματίες, σημειώθηκε το απόγευμα στην επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης – Πετριτσίου, στο ύψος της Νέας Σάντας Κιλκίς.
Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και της πυροσβεστικής, σύμφωνα με την οποία, χωρίς τις αισθήσεις του απεγκλωβίστηκε ένας άνδρας από το ένα αυτοκίνητο.
Μετωπική σύγκρουση
Στο δεύτερο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα, απεγκλωβίστηκε μια τραυματισμένη γυναίκα, ένας 38χρονος και δύο παιδιά που παραδόθηκαν στο ΕΚΑΒ και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς της Θεσσαλονίκης.
Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται ενώ την προανάκριση διενεργεί η Τροχαία Κιλκίς.
Χωρίς αισθήσεις απεγκλωβίστηκε άνδρας και τραυματισμένη γυναίκα από 2 ΕΙΧ οχήματα και παραδόθηκαν στο ΕΚΑΒ, συνεπεία τροχαίου, στη Νέα Σάντα Κιλκίς. Επιχείρησαν 8 #πυροσβέστες με 4 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) August 25, 2024
Δύο μικρά παιδιά
Σύμφωνα με πληροφορίες το δυστύχημα συνέβη γύρω στις 17:00, όταν ΙΧ που οδηγούσε 55χρονος άνδρας, με καταγωγή από τα Σκόπια, συγκρούστηκε μετωπικά με όχημα που οδηγούσε 44χρονη.
Συνέπεια της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του άνδρα.
Μάλιστα στο όχημα της 44χρονης επέβαιναν ένας 38χρονος και δύο παιδιά, ηλικίας 3 ετών, τα οποία τραυματίστηκαν και αυτά ελαφρά λόγω της σύγκρουσης.
- Ο Έλον Μασκ στο προσκήνιο: Πώς ο πλουσιότερος άντρας του πλανήτη έφερε τρόμο, γελοιότητα και χάος στο 2025
- Στους έξι οι νεκροί από τις διαδηλώσεις στο Ιράν – Επίθεση σε αστυνομικό τμήμα [βίντεο]
- Η Τζένιφερ Λόπεζ μοιράζεται την καλύτερη συμβουλή που έλαβε μετά το τρίτο διαζύγιό της
- Στην Άστον Βίλα ο ταλαντούχος Βραζιλιάνος εξτρέμ Άλισον!
- Κραν Μοντανά: Σε γαλλικά νοσοκομεία τραυματίες της πυρκαγιάς – Γάλλοι οι ιδιοκτήτες του μπαρ
- Χαμός στο Χ από οργισμένους οπαδούς της Λίβερπουλ – «Διώξτε τον Σλοτ τώρα»




