
Άμπι: «Βελτιωνόμαστε και γινόμαστε πιο δυνατοί» (vid)
Ο Νέλσον Άμπι μίλησε στην κάμερα του Olympiacos TV μετά τη νίκη των Ερυθρόλευκων απέναντι στην Τερνάνα στο πρώτο φιλικό στην Ιταλία.
Ο Νέλσον Άμπι μίλησε στην κάμερα του Olympiacos TV μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Τερνάνα με 4-0 στο χθεσινό φιλικό και αναφέρθηκε στην δουλειά που κάνουν εκείνος και οι συμπαίκτες του και την καλή αίσθηση που έχει για την ομάδα.
«Βελτιώνουμε την φυσική μας κατάσταση, γινόμαστε όλο και πιο δυνατοί, γνωριζόμαστε μεταξύ μας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Βρετανός σέντερ μπακ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άμπι:
«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο οι συνθήκες ήταν δύσκολες, έκανε πάρα πολλή ζέστη. Έπρεπε να συνηθίσουμε τον καιρό. Στο δεύτερο ημίχρονο συνεχίσαμε να κάνουμε αυτό ακριβώς που κάναμε στο πρώτο και τους τιμωρήσαμε βάζοντας τους τέσσερα γκολ.
Δεν δεχτήκαμε γκολ στο πρώτο ημίχρονο και χτίσαμε πάνω σ’αυτό. Δεν ήμασταν χαρούμενοι που δεν σκοράραμε, αλλά παραμείναμε στο παιχνίδι καθώς ήταν 0-0. Όταν δεν δέχεσαι γκολ, δεν χάνεις. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμάς.
Βελτιώνουμε την φυσική μας κατάσταση, γινόμαστε όλο και πιο δυνατοί, γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Έχουμε κάποιους νέους παίκτες και χτίζουμε καλή ομάδα. Η αίσθηση που έχω για την ομάδα είναι πολύ καλή»
Δείτε τις δηλώσεις του:

- Γιατί είμαστε όλοι τόσο κουρασμένοι; Τα σοκαριστικά στοιχεία για τη συλλογική μας αϋπνία
- Στο νοσοκομείο η Μαρίζα Κωχ – «Ένας ακόμη σκληρός Απρίλης» γράφει
- Πλούσιοι και «αθάνατοι»: Η βιομηχανία του biohacking και το νέο ταξικό σύνορο
- Οριστική διακοπή στο Αθηναϊκός – Παναθηναϊκός: Δεν βγήκαν στο δεύτερο ημίχρονο οι Πράσινες
- Κεφαλονιά: «Την βγάλαμε έξω για να πάρει αέρα» – «Θα έλεγαν ότι τη βρήκαν στο δρόμο» – Σοκάρουν οι καταθέσεις των συλληφθέντων
- Το «The White Lotus» μετακομίζει στις Κάννες


