Νότια Αφρική: Πέντε παιδιά σκοτώθηκαν σε σύγκρουση σχολικού λεωφορείου με τρένο
Ο μηχανοδηγός και οι άλλοι επιβαίνοντες στο τρένο δεν τραυματίστηκαν
Πέντε παιδιά έχασαν τη ζωή τους σήμερα το απόγευμα και άλλα 20 τραυματίστηκαν, όταν το σχολικό λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν παρασύρθηκε από ένα τρένο, σε ισόπεδη διάβαση κοντά στην πόλη Μίντελμπουργκ.
«Η ασφάλεια των παιδιών μας είναι πρωταρχικής σημασίας και μια τέτοια απώλεια σοκάρει», είπε ο υφυπουργός Μεταφορών Μχουλέκο Χλένγκουα, ο οποίος σκοπεύει να μεταβεί στον τόπο του δυστυχήματος αύριο το πρωί.
Το δυστύχημα σημειώθηκε στο ύψος του χωριού Μαφούμπε, που απέχει 180 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Γιοχάνεσμπουργκ. Τα αίτια δεν έχουν διευκρινιστεί προς το παρόν, καθώς αστυνομικοί και διασώστες βρίσκονται ακόμη στο σημείο και συνεχίζουν τις έρευνες. Ο οδηγός του λεωφορείου εγκατέλειψε το σημείο μετά το δυστύχημα. Ο μηχανοδηγός και οι άλλοι επιβαίνοντες στο τρένο δεν τραυματίστηκαν.
Στις αρχές του μήνα, 12 μαθητές σκοτώθηκαν όταν το μίνιμπας στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε με ένα φορτηγό κοντά στο Γιοχάνεσμπουργκ.
- Πλήθος κόσμου στο σημείο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη – Συγκίνηση και αναπάντητα «γιατί»
- Λάρισα: Σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτων – Τρεις τραυματίες
- Λέρος: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία στον 18χρονο που σκότωσε τον πατέρα του
- Το βίντεο του Χέιζ-Ντέιβις από τη vintage κάμερα στον τελικό με τον Ολυμπιακό (vid)
- Πάνος Ρούτσι στο in: Δεν θα σταματήσουμε, δεν θα κουραστούμε και δεν θα ξεχάσουμε μέχρι να βρούμε το δίκιο
- Τέμπη: «Δεν ανεχόμαστε πια την κοροϊδία» – Μήνυμα Πάνου Ρούτσι για την επέτειο της σιδηροδρομικής τραγωδίας




