Συνελήφθησαν δύο άτομα που καταζητούνταν διεθνώς για ναρκωτικά και δολοφονία
Πρόκειται για δύο διαφορετικές υποθέσεις σε Σουηδία και Ιράν
Σε δύο συλλήψεις ατόμων που καταζητούνταν με ευρωπαϊκό και διεθνές ένταλμα σύλληψης για διακίνηση ναρκωτικών και συνέργεια σε ανθρωποκτονία προχώρησε η ΕΛΑΣ.
Ειδικότερα, το πρωί της Πέμπτης συνελήφθη στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αθηνών, 28χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης από τις αρχές του Ιράν για συνέργεια σε ανθρωποκτονία.
Δολοφονία στο Ιράν
Ειδικότερα, σε βάρος του συλληφθέντα, εκκρεμεί δικαστική απόφαση από τις ιρανικές αρχές με ποινή κάθειρξης 16 ετών, καθώς συνέδραμε έτερο δράστη σε υπόθεση ανθρωποκτονίας που διαπράχθηκε στο Ιράν. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.
Ναρκωτικά στη Σουηδία
Επιπρόσθετα, το πρωί της Παρασκευής συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Ασφαλείας της διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, 27χρονος αλλοδαπός, διωκόμενος με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από τις αρχές της Σουηδίας για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, όπλων και εκρηκτικών.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 27χρονος κατηγορείται ότι τα έτη 2022 και 2023 στη Σουηδία, μαζί με άλλους συνεργούς, διακίνησε στη Σουηδία ποσότητες ναρκωτικών ουσιών καθώς και δύο όπλα.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.
- Κεφαλονιά: Τα σκοτεινά σημεία γύρω από τον θάνατο της 19χρονης – Απολογούνται την Παρασκευή οι τρεις νεαροί
- Εθνική πόλο Γυναικών: Οι κλήσεις για τα προκριματικά του World Cup
- Ρωσικές επιθέσεις στην Ουκρανία – Τουλάχιστον 12 νεκροί και δεκάδες τραυματίες
- Ανδρουλάκης: Με το δάκτυλο στη σκανδάλη για τις υποκλοπές και το βλέμμα στις κάλπες
- Ο «Αυτόχειρας» έρχεται στο θέατρο Αλκμήνη
- Αρκάς: Η καλημέρα της Πέμπτης



