
Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Φορτηγάκι παρέσυρε και σκότωσε 70χρονη στην Τούμπα
Οδηγός ημιφορτηγού στη Θεσσαλονίκη παρέσυρε μία 70χρονη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της
Μια γυναίκα έχασε τη ζωή της το πρωί της Τετάρτης 3 Ιουλίου, όταν παρασύρθηκε από όχημα στην ανατολική Θεσσαλονίκη.
Το περιστατικό σημειώθηκε περί στις 11.00, στην οδό Λαχανά, στην ευρύτερη περιοχή της Τούμπας, όταν ο οδηγός του ημιφορτηγού παρέσυρε μία 70χρονη υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει θανάσιμα.
Ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη από τις αστυνομικές Αρχές ενώ παράλληλα διενεργείται έρευνα για τα ακριβή αίτια του θανατηφόρου τροχαίου.
Παράσυρση προ λίγων ημερών και στην Ημαθία
Υπενθυμίζεται ότι παράσυρση πεζού σημειώθηκε προ λίγων ημερών στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, με θύμα έναν 85χρονο.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, τη Δευτέρα 1 Ιουλίου, περίπου στις 11:00, φορτηγό όχημα που οδηγούσε 42χρονος ημεδαπός, παρέσυρε τον ηλικιωμένο άντρα, που κινούνταν πεζός, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του και τη διακομιδή του σε νοσοκομείο της περιοχής, όπου λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.
Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας.
- Η Google επενδύει έως και 40 δισ. δολάρια στην Anthropic
- Μπέτις – Ρεάλ Μαδρίτης 1-1: Σοκ για τη «Βασίλισσα» στο 90+4′, πιο κοντά στον τίτλο η Μπαρτσελόνα
- Γιορτή σήμερα 25 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Νότιγχαμ πέντε αστέρων, διέλυσε τη Σάντερλαντ
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.04.2026]
- Data centers: Η αγορά ακινήτων στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης




