
Πετρούσεφ: «Δεν περίμενα να πάρει τόσο εύκολα το πρωτάθλημα ο Ερυθρός Αστέρας»
Στην περσινή σεζόν του Ερυθρού Αστέρα αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Φιλίπ Πετρούσεφ.
O Φιλίπ Πετρούσεφ βρίσκεται στην προετοιμασία της Εθνικής Σερβίας και μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του αναφέρθηκε στην περσινή σεζόν του Ερυθρού Αστέρα.
Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, που έχει περάσει στο παρελθόν από την ομάδα του Βελιγραδίου, ανέφερε πως δεν περίμενε το σύνολο του Γιάννη Σφαιρόπουλου να κατακτήσει τόσο εύκολα το πρωτάθλημα κόντρα στην Παρτίζαν.
- 0Οι δηλώσεις του Φιλίπ Πετρούσεφ:
«Δεν περίμενα να είναι τόσο εύκολο. Είμαι χαρούμενος που όλα εξελίχθηκαν έτσι, γιατί όταν έπαιζα εγώ είχαμε μια πολύ καλή ομάδα και μας έλειπε το κάτι παραπάνω.
Στη σεζόν μετά από εμάς, τα αναπλήρωσαν όλα αυτά και τους εύχομαι του χρόνου να είναι ακόμα καλύτερα, να συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό».
- Βραζιλία: Ο Λούλα βλέπει τον Ρούμπιο ως «εχθρό» της Λατινικής Αμερικής
- Γερμανία: Τις τρεις κόρες του κρατά αιχμάλωτες ο δράστης της «ομηρείας» στο Ντόρτμουντ
- Η ΕΕ επανεξετάζει το μέλλον των Ουκρανών προσφύγων, ενώ ορισμένα κράτη μέλη σκληραίνουν τη στάση τους
- Ιράν: Επίθεση των ΗΠΑ στο νησί Κεσμ – «Συντριπτική» ιρανική απάντηση σε αμερικανική βάση στο Κουβέιτ
- Βρετανία: Επεισόδια για τη σύλληψη ετοιμοθάνατου φοιτητή-θύματος επίθεσης
- Γερμανία: Ανδρας κρατά ομήρους 2 παιδιά – Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο Ντόρτμουντ



